Închide meniul

Copilul de mingi care a ajutat-o pe Liverpool să obţină o victorie istorică împotriva Barcelonei a semnat contractul vieţii!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2021, 13:08 / Actualizat: 8 iulie 2021, 18:23

Copilul de mingi care a ajutat-o pe Liverpool să obţină o victorie istorică împotriva Barcelonei a semnat contractul vieţii!

Copilul de mingi care a ajutat-o pe Liverpool a semnat contractul vieţii

Profimediaimages

Puştiul devenit erou pe Anfield Road a semnat cu juniorii lui Liverpool. „Felicitări, Oakley„, au transmis conducătorii echipei pregătite de Jurgen Klopp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copilul de mingi care a ajutat-o pe Liverpool a semnat contractul vieţii

În minutul 79 al semifinalei retur dintre Liverpool şi Barcelona, Cannonier i-a aruncat repede mingea lui Trent Alexander-Arnold, care a executat în mod surprinzător pentru „cormorani” un corner, pasându-i coechipierului său Divock Origi, iar acesta a marcat al patrulea gol, sinonim cu calificarea în finală.

După doi ani, la vârsta de 17 ani, Cannonier a primit un contract de jucător profesionist.

Reclamă

Atacant plin de calităţi, care s-a alăturat echipei Liverpool la nivelul U12 de la clubul din oraşul lui natal, Leeds United, Cannonier a făcut parte din echipa Liverpool U18, în sezonul 2020-21. A reprezentat Anglia la mai multe niveluri de tineret„, l-a caracterizat clubul englez, pe site-ul oficial, potrivit news.ro.

Tânărul fotbalist a marcat de patru ori pentru echipa U18 a lui Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și