Închide meniul

Copilul de mingi care a ajutat-o pe Liverpool să obţină o victorie istorică împotriva Barcelonei a semnat contractul vieţii!

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2021, 13:08 / Actualizat: 8 iulie 2021, 18:23

Copilul de mingi care a ajutat-o pe Liverpool să obţină o victorie istorică împotriva Barcelonei a semnat contractul vieţii!

Copilul de mingi care a ajutat-o pe Liverpool a semnat contractul vieţii

Profimediaimages

  • Oakley Cannonier a devenit celebru în returul Liverpool – Barcelona
  • Copilul de mingi a semnat cu juniorii grupării de pe Anfield

Puştiul devenit erou pe Anfield Road a semnat cu juniorii lui Liverpool. „Felicitări, Oakley„, au transmis conducătorii echipei pregătite de Jurgen Klopp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copilul de mingi care a ajutat-o pe Liverpool a semnat contractul vieţii

În minutul 79 al semifinalei retur dintre Liverpool şi Barcelona, Cannonier i-a aruncat repede mingea lui Trent Alexander-Arnold, care a executat în mod surprinzător pentru „cormorani” un corner, pasându-i coechipierului său Divock Origi, iar acesta a marcat al patrulea gol, sinonim cu calificarea în finală.

Reclamă

După doi ani, la vârsta de 17 ani, Cannonier a primit un contract de jucător profesionist.

Reclamă

Atacant plin de calităţi, care s-a alăturat echipei Liverpool la nivelul U12 de la clubul din oraşul lui natal, Leeds United, Cannonier a făcut parte din echipa Liverpool U18, în sezonul 2020-21. A reprezentat Anglia la mai multe niveluri de tineret„, l-a caracterizat clubul englez, pe site-ul oficial, potrivit news.ro.

Tânărul fotbalist a marcat de patru ori pentru echipa U18 a lui Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol