Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Otravă, colecție impresionantă de tricouri! Cum i-a făcut sânge rău Raț: ”E din altă ligă!” Tricoul cu care și-a început colecția și ce are de la Halep

Silviu Corneanu Publicat: 8 iulie 2021, 16:15

Reclamă
Otravă, colecție impresionantă de tricouri! Cum i-a făcut sânge rău Raț: ”E din altă ligă!” Tricoul cu care și-a început colecția și ce are de la Halep

Otravă, colecție impresionantă de tricouri

AS.ro

Otravă, colecție impresionantă de tricouri. Celebrul blogger a dezvăluit că are tricouri nu doar din fotbal. Acesta are în colecția sa tricouri de la rugby, hochei, baschet, chiar din NBA. Pe lângă celebrele tricouri, Otravă are și o rachetă de la Simona Halep, dar și o mască de la Ana Maria Brânză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am cam toate tricourile de la naționala de rugby a României. Am de prin 98 până acum. Am niște hochei. Un tricou al lui Timaru, vechi. Am pus poza pe Instagram și m-a sunat fiul său, care e și el hocheist.

Eu aveam tricoul de la Ana Maria Brânză. Am și câteva tricouri din NBA. Îmi sunt dragi tricourile naționalei de când a fost europeanul la Cluj. Am masca Ana Mariei Brânză, mai am o rachetă de la Halep”, a dezvăluit Otravă la AS.ro LIVE.

Otravă, colecție impresionantă de tricouri

Otravă a povestit cum și-a făcut sânge rău când a văzut colecția de tricouri pe care o are Răzvan Raț. Fostul internațional are tricouri de la Messi, Iniesta, Xavi și mulți alții. Primul său tricou a fost de la Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

Am fost la Răzvan Raț și am văzut colecția lui de tricouri. E din altă Ligă, trei Messi, un Rui Costa, Xavi, Iniesta. Ce să-i dau eu la schimb :)). Am vreo 300 de tricouri, nu-s așa multe. Primul meu tricou a fost cu Laurențiu Reghecampf, de la Steaua”, a declarat Otravă la AS.ro LIVE.

Otravă, fan înfocat al fotbalului italian

Otravă este un fan învocat al fotbalului italian. Cele mai multe tricouri le are de la echipe din Italia. Din colecția sa nu lipsesc tricouri ale lui Hagi, Chivu, Adrian Ilie sau alți români care au mai evoluat pe afară.

Reclamă 4 / 0/3

Cele mai multe sunt din fotbalul italian, vreo 200. Am cam de la toate echipele. Unele dintre ele sunt cumpărate la licitații, unele sunt de la colecționari. Am Chiellini, Bonucci, trebuie să îmi vină un Insigne.

Am un Hagi din 96, unu de la Galata din 2000, am un Adrian Ilie, am Chivu. Chivu am mai multe și mulți jucători din Italia. Am de la toți românii care joacă în Italia”, a mai spus Otravă la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și