Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Otravă, colecție impresionantă de tricouri! Cum i-a făcut sânge rău Raț: ”E din altă ligă!” Tricoul cu care și-a început colecția și ce are de la Halep

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 8 iulie 2021, 16:15

Otravă, colecție impresionantă de tricouri! Cum i-a făcut sânge rău Raț: ”E din altă ligă!” Tricoul cu care și-a început colecția și ce are de la Halep

Otravă, colecție impresionantă de tricouri

AS.ro

Otravă, colecție impresionantă de tricouri. Celebrul blogger a dezvăluit că are tricouri nu doar din fotbal. Acesta are în colecția sa tricouri de la rugby, hochei, baschet, chiar din NBA. Pe lângă celebrele tricouri, Otravă are și o rachetă de la Simona Halep, dar și o mască de la Ana Maria Brânză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am cam toate tricourile de la naționala de rugby a României. Am de prin 98 până acum. Am niște hochei. Un tricou al lui Timaru, vechi. Am pus poza pe Instagram și m-a sunat fiul său, care e și el hocheist.

Eu aveam tricoul de la Ana Maria Brânză. Am și câteva tricouri din NBA. Îmi sunt dragi tricourile naționalei de când a fost europeanul la Cluj. Am masca Ana Mariei Brânză, mai am o rachetă de la Halep”, a dezvăluit Otravă la AS.ro LIVE.

Otravă, colecție impresionantă de tricouri

Otravă a povestit cum și-a făcut sânge rău când a văzut colecția de tricouri pe care o are Răzvan Raț. Fostul internațional are tricouri de la Messi, Iniesta, Xavi și mulți alții. Primul său tricou a fost de la Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

Am fost la Răzvan Raț și am văzut colecția lui de tricouri. E din altă Ligă, trei Messi, un Rui Costa, Xavi, Iniesta. Ce să-i dau eu la schimb :)). Am vreo 300 de tricouri, nu-s așa multe. Primul meu tricou a fost cu Laurențiu Reghecampf, de la Steaua”, a declarat Otravă la AS.ro LIVE.

Otravă, fan înfocat al fotbalului italian

Otravă este un fan învocat al fotbalului italian. Cele mai multe tricouri le are de la echipe din Italia. Din colecția sa nu lipsesc tricouri ale lui Hagi, Chivu, Adrian Ilie sau alți români care au mai evoluat pe afară.

Reclamă 4 / 0/3

Cele mai multe sunt din fotbalul italian, vreo 200. Am cam de la toate echipele. Unele dintre ele sunt cumpărate la licitații, unele sunt de la colecționari. Am Chiellini, Bonucci, trebuie să îmi vină un Insigne.

Am un Hagi din 96, unu de la Galata din 2000, am un Adrian Ilie, am Chivu. Chivu am mai multe și mulți jucători din Italia. Am de la toți românii care joacă în Italia”, a mai spus Otravă la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și