Închide meniul

Unde a ajuns să joace Juan Camara, fotbalistul regretat de Dinamo și dat afară de Universitatea Craiova

Alexandru Ivan Publicat: 8 iulie 2021, 18:38

Reclamă
Unde a ajuns să joace Juan Camara, fotbalistul regretat de Dinamo și dat afară de Universitatea Craiova

Juan Camara a ajuns în Azerbaidjan

Hepta

Juan Camara, care încă aparține de polonezii de la Jagiellonia, a fost împrumutat la FK Sabah, echipă ce a terminat pe locul 5 în stagiunea precedentă din Azerbaidjan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Camara a ajuns în Azerbaidjan

Camara este un nume familiar fanilor fotbalului din România. Jucătorul iberic a jucat în Liga 1 sezonul trecut, la Dinamo și Universitatea Craiova.

La Dinamo, Juan Camara a jucat 12 meciuri în campionatul României. El a marcat de două ori şi a oferit două pase de gol. Spaniolul s-a remarcat mai ales cu o reuşită de la jumătatea terenului, contra lui FC Argeş.

Lucrurile nu au mers la fel de bine și la Universitatea Craiova. În 16 meciuri în tricoul oltenilor, ibericul nu a înscris niciun gol, având în cont doar două pase decisive.

Camara a jucat alături de Lionel Messi la Barcelona, în Champions League

Camara are un CV de invidiat. Acesta a fost legitimat şi la Barcelona B, între 2014 şi 2016.

Reclamă

El a jucat de două ori şi pentru prima echipă a catalanilor. În 2015, a fost pe teren în meciul de Champions League, contra lui Bayer Leverkusen, alături de Lionel Messi. Iar în 2016, a jucat contra lui Valencia, în semifinalele Cupei Spaniei.

În prezent, Juan Camara valorează 600.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și