Închide meniul
VIDEO

Sergio Ramos, primul interviu după ce a semnat cu PSG. „O zi pe care nu o voi uita niciodată!” Ce a spus despre Neymar şi Mbappe

Publicat: 8 iulie 2021, 22:44

Reclamă
Sergio Ramos, primul interviu după ce a semnat cu PSG. „O zi pe care nu o voi uita niciodată! Ce a spus despre Neymar şi Mbappe

Sergio Ramos a oferit primul interviu după ce a semnat cu PSG, sub privirile soţiei sale, Pilar Rubio

Captură Youtube PSG TV

Sergio Ramos a transmis în primul său interviu ca jucător al lui PSG că este mândru să se alăture unui proiect alături de mari jucători. Neymar şi Mbappe sunt printre noii săi colegi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos, primul interviu după ce a semnat cu PSG

„Este o zi foarte specială. Sunt foarte fericit că am semnat cu PSG. Este o schimbare foarte mare în viaţa mea, o nouă provocare. Dar sunt bucuros de alegerea pe care am făcut-o. Vin cu dorinţa de a munci şi de a câştiga, cred că asta defineşte cel mai bine acest club. O zi pe care nu o voi uita niciodată.

O plăcere să fac parte din acest club, care este deja consacrat, solid. Un club tânăr, dar sunt deja o realitate. Un proiect foarte atractiv cu mari jucători. Au câştigat titluri şi vor să crească în continuare. E o oportunitate şi pentru mine să cresc din punct de vedere personal şi profesional”, a declarat Sergio Ramos, pentru PSG TV.

După 16 ani petrecuţi la Real Madrid, Sergio Ramos a efectuat, miercuri seară, vizita medicală şi a semnat cu PSG. El a comis deja şi prima gafă.

Reclamă

Sergio Ramos le-a refuzat pe Manchester City şi Arsenal

Aflat în maşina care îl ducea spre „Parc des Princes”, fundaşul a văzut un stadion. Era vorba despre „Stade de France”, arena naţională a Franţei. ”Ia te uită! Acela este stadionul, nu?”, a spus Ramos, vizibil entuziasmat. ”Nu. Acela este Stade de France”, au răspuns pe loc angajaţii clubului.

Ramos a refuzat oferte de la două echipe de top din Premier League: Manchester City şi Arsenal ca să joace la Paris.

Patru trofee Champions League şi cinci titluri în La Liga a cucerit Sergio Ramos cu Real Madrid. Căpitanul „galacticilor” a jucat 671 de meciuri la madrileni, pentru care a înscris 101 goluri şi a oferit 40 de pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și