Închide meniul
VIDEO

Sergio Ramos în Paris, episodul 1! Fundaşul a comis o „gafă” chiar în drumul spre stadionul lui PSG. Angajaţii clubului l-au „corectat” pe loc!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iulie 2021, 19:09

Sergio Ramos în Paris, episodul 1! Fundaşul a comis o „gafă chiar în drumul spre stadionul lui PSG. Angajaţii clubului l-au „corectat pe loc!

Sergio Ramos

Profimedia

Transferul lui Sergio Ramos la PSG a uimit lumea fotbalului. Mai ales după ce fundaşul a îmbrăcat tricoul lui Real Madrid în ultimii 16 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos la Paris, episodul 1! Fundaşul a comis o „gafă” chiar în drumul spre stadionul lui PSG

Fundaşul nu s-a înţeles cu Florentino Perez, iar ibericul va evolua la Paris până în 2023. Acesta a fost prezentat oficial, iar, în drumul spre stadion, a comis deja o „gafă”. Obişnuit cu cultura din ţara sa, Ramos s-a „lovit” de un „obstacol”.

Aflat în maşina care îl ducea spre „Parc des Princes”, fundaşul a văzut un stadion. Era vorba despre „Stade de France”, arena naţională a Franţei. ”Ia te uită! Acela este stadionul, nu?”, a spus Ramos, vizibil entuziasmat.

”Nu. Acela este Stade de France”, au răspuns pe loc angajaţii clubului.

Reclamă
Citește și:

Sergio Ramos a semnat cu PSG. Primele declaraţii făcute la Paris. „Va fi o onoare!” Cu ce număr va juca spaniolul

PSG a anunţat oficial transferul lui Sergio Ramos. Spaniolul va purta tricoul cu numărul 4.

„Este o onoare să pot purta acest număr într-o echipă atât de frumoasă precum Paris Saint-Germanin. Este o superstiţie, este numărul cu care am debutat şi care m-a acompaniat de-a lungul vieţii. Mi-a adus noroc şi multe victorii”, a declarat Ramos.

„Toată lumea a fost impresionată de forma sa fizică”, scrie Media Parisien. Fundaşul spaniol nu a fost convocat la Euro 2020 de Luis Enrique din cauza accidentărilor suferite în sezonul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Patru trofee Champions League şi cinci titluri în La Liga a cucerit fundaşul în cei 16 ani petrecuţi la Real Madrid. Căpitanul „galacticilor” a jucat 671 de meciuri la madrileni, pentru care a înscris 101 goluri şi a oferit 40 de pase decisive.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și