Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase este dorit de Anderlecht! Gigi Becali a început negocierile cu belgienii! Cât a cerut finanțatorul FCSB: ”Asta le-am transmis”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 9 iulie 2021, 13:33

Florin Tănase este dorit de Anderlecht! Gigi Becali a început negocierile cu belgienii! Cât a cerut finanțatorul FCSB: ”Asta le-am transmis”

Gigi Becali vrea 5.000.000 de euro pentru Florin Tănase

Hepta

Florin Tănase este dorit de Anderlecht! Gigi Becali susține că a cerut 5.000.000 de euro în schimbul golgheterului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, Tănase este dorit de Anderlecht. Le-am trimis că vreau 5 milioane de euro. Asta le-am transmis”, a anunțat Becali la AntenaSport.

26 de ani are Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com. Tănase mai are contract cu FCSB până la finalul lui 2022.

Am aici cinci ani la Steaua (n.r. – FCSB), am făcut anul acesta un sezon bun şi cred că este momentul pentru un transfer. Dacă nu, eu mai am un an şi jumătate de contract”, spunea Tănase la finalul sezonului trecut.

Florin Tănase este dorit de Anderlecht

Nu este pentru prima dată când Tănase este dorit de Anderlecht. Interesul belgienilor datează de acum mai mult de două luni. Presa din Belgia anunța că ”decarul” FCSB este dorit de fosta echipă a lui Stanciu și Chipciu.

Reclamă

S-a vorbit despre frecvent despre Florin Tănase. FCSB nu este dispusă să îl cedeze pentru mai puțin de 5 milioane de euro. Avantajul în cazul lui este că vrea să schimbe campionatul”, notau cei de la voetbalnieuws.be, acum câteva luni.

Cu 24 de goluri marcate în Liga 1, Tănase este unul dintre cei mai prolifici marcatori din Europa. Căpitanul FCSB este peste nume mari precum precum Benzema, 23 de goluri, Salah, 22 de goluri, sau Harry Kane, 23 de goluri. ”Decarul” roș-albaștrilor este la egalitate cu Lukaku, campion în Italia, cu Inter.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și