Închide meniul
VIDEO

Matteo Berrettini, primul finalist de la Wimbledon. Italianul va lupta în premieră pentru un trofeu de Grand Slam. „În cărţile de istorie”

Publicat: 9 iulie 2021, 18:40 / Actualizat: 9 iulie 2021, 20:47

Reclamă
Matteo Berrettini, primul finalist de la Wimbledon. Italianul va lupta în premieră pentru un trofeu de Grand Slam. „În cărţile de istorie

Matteo Berrettini s-a calificat în finală la Wimbledon

Profimedia

Matteo Berrettini (25 de ani/9 ATP) l-a învins pe polonezul Hubert Hurkacz (24 de ani/18 ATP), în prima semifinală de la Wimbledon 2021. Italianul s-a impus în patru seturi, cu 6-3, 6-0, 6-7, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matteo Berrettini, primul finalist de la Wimbledon

Meciul a durat 2 ore şi 36 de minute. „În cărţile de istorie”, au scris organizatorii de la Wimbledon, care au notat că Berrettini e primul italian în finala Grand Slam-ului de la Londra.

Înainte să fie învins de Berrettini, Hurkacz îi eliminase pe Roger Federer şi pe numărul 2 mondial, Daniil Medvedev.

Reclamă

Berrettini, convins că Italia va câştiga Euro 2020

„Am făcut un meci mare, chiar sunt fericit. Familia mea este aici. Vreau să le mulţumesc. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat la această ediţie”, a spus Berrettini.

Italianul speră ca duminică să fie o zi mare pentru Italia la Londra. El va juca finala la Wimbledon, iar „Squadra Azzurra” va lupta pentru a câştiga Euro 2020. „Cred că vor câştiga, cred în ei”, a mai spus Berrettini în faţa spectatorilor de la All England Club.

O semifinală la US Open, în 2019, era cel mai bun rezultat al lui Berrettini în turneele de Grand Slam de până acum.

Reclamă 4 / 0/3

În a doua semifinală de la Wimbledon se vor întâlni Novak Djokovic (34 de ani/1 ATP) şi Denis Shapovalov (22 de ani/12 ATP).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și