Închide meniul
Foto

Sora „Prinţişorului Craiovei” este de o frumuseţe răpitoare

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2021, 8:43

Reclamă
Sora „Prinţişorului Craiovei” este de o frumuseţe răpitoare

Adrian Mititelu Jr / Instagram Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr., cunoscut şi ca „Prinţişorul Craiovei”, are o soră extrem de frumoase. Gabriela este căsătorită şi face senzaţie pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ileana şi Adrian Mititelu au cu ce se mândri! Cei doi copii pe care îi au sunt cunoscuţi în toată Craiove. Dacă Adrian Mititelu Jr, care a preluat conducerea FC U Craiova după ce tatăl său a fost încarcerat, face senzaţie prin cluburile de fiţe, şi Gabriela Mititelu este o prezenţă care nu poate trece neobservată.

Gabriela Mititelu este de o frumuseţe răpitoare

În vârstă de 30 de ani, Gabriela Mititelu este căsătorită. Aceasta a absolvit şi Facultatea de Drept din Craiova. Gabriela este de o frumuseţe răpitoare şi fiecare apariţie pe reţelele de socializare este una de senzaţie. De asemenea, Gabriela Mititelu este fanul numărul 1 al echipei patronate de tatăl său.

Gabriela Mititelu pare să îi semene foarte mult lui Adrian Mititelu. Ca şi tatăl său, Gabriela Mititelu se „aprinde” rapid când vine vorba de echipa sa de suflet şi, de multe ori, foloseşte un limbaj licenţios. Tocmai de aceea, dar şi pentru modul de a se îmbrăca, prietenii îi spuneau în trecut „piţipoanca alb-albastră”.

Cum a fost surprins „Prinţisorul Craiovei” pe insula milionarilor. Ce vedetă i-a ţinut companie

Adrian Mititelu Jr. s-a distrat pe cinste în Mykonos, cunoscută şi ca insula milionarilor. Fiul lui Adrian Mititelu a avut parte de o companie selectă.

Reclamă
Reclamă

Adrian Mititelu Jr., cunoscut şi ca „Prinţişorul Craiovei” o ţine din petrecere în petrecere. După ce a luat la rând cluburile de fiţe din România, fiul lui Adrian Mititelu s-a mutat cu distracţie în Grecia. Mai exact în Mykonos, o insulă frecventată de vedete şi milionari. Adrian Mititelu Junior a avut parte de o companie selectă. S-a distrat pe cinste cu fostul jucător de la Bayern Munchen, AS Roma și Juventus Torino, Medhi Benatia.

Medhi Benatia (34 de ani) a petrecut câteva zile în Grecia la clubul Principote, unde s-a distrat în fiecare seară, conform Prosport.

Reclamă
Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:05

Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?”

12:48

Un jucător de la Manchester City a fost arestat! Mijlocaşul de 40 de milioane de euro este acuzat de furt

12:45

LIVE VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei

12:04

Neil Lennon, reacţie vehementă după ce Celtic a fost umilită de Borussia Dortmund: „Nu a făcut ‘treaba murdară’ bine!”

11:29

Simona Halep a confirmat participarea la primul turneu din 2025: „Va fi magic”

11:02

FotoGigi Becali a dezvăluit ce discuţie va avea cu jucătorii în avion: „Poate le rămâne în cap!”

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și