Închide meniul

„Șomerul” Lionel Messi a pierdut o avere! Ce sumă ar fi putut încasa, zilnic, dacă își prelungea contractul cu Barcelona

Alexandru Ivan Publicat: 10 iulie 2021, 16:51

Reclamă
„Șomerul Lionel Messi a pierdut o avere! Ce sumă ar fi putut încasa, zilnic, dacă își prelungea contractul cu Barcelona

Lionel Messi a pierdut o avere

Profimedia

Lionel Messi a pierdut câte 100.000 de euro pentru fiecare zi de când i-a expirat contractul cu Barcelona, scrie L’Equipe. În total, starul argentinian a pierdut un milion de euro în numai 10 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Averea pierdută de „șomerul” Lionel Messi

Potrivit celebrului cotidian, dacă Messi și Barcelona ar fi ajuns la un acord pentru scăderea salariului începând cu 1 iulie, argentinianul ar fi primit 100.000 de euro net pe zi.

Presa din Spania anunța că Messi și Barcelona s-au înțeles asupra unui nou contract, dar anunțul oficial a întârziat, astfel că argentinianul a devenit jucător liber. Este și motivul pentru care fanii catalani se tem că Messi va pleca.

Messi ar fi câștigat și mai mulți bani în această perioadă, dacă își primea salariul întreg din precedentul contract. Cu 74 de milioane de euro net pe sezon, argentinianul era remunerat cu peste 215.000 de euro pe zi.

Messi, cel mai mare contract din istoria sportului

El Mundo del Siglo XXI a publicat datele concrete din fostul contract al lui Messi cu catalanii. Messi ar fi avut parte de ”un contract faraonic care distruge Barcelona”. Suma totală cheltuită de Barca ajunge la 555.237.619 de euro.

Reclamă

Messi avea două clauze uriaşe în contract. Prima, legată de reînnoirea înţelegerii, e în valoare de 115.225.000 de euro. A doua, cea pentru loialitate, este de 77.929.955 de euro. Lionel ar fi obţinut 92% din contract, chiar dacă Barcelona nu a mai câştigat Liga Campionilor, din 2015.

Spaniolii susţin că valoare brută a contractului a fost de 555.237.619 de euro, sumă care a intrat deja în conturile lui Messi. Aici vorbim de salariul jucătorului, de drepturile de imagine, dar şi de bonusurile pentru anumite obiective.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și