Închide meniul

Ronald Koeman, apel disperat către jucătorii Barcelonei. „Trebuie să facem un efort ca Messi să rămână!” Ce le-a cerut olandezul vedetelor sale

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 iulie 2021, 22:52

Ronald Koeman, apel disperat către jucătorii Barcelonei. „Trebuie să facem un efort ca Messi să rămână! Ce le-a cerut olandezul vedetelor sale

Ronald Koeman, îngrijorat de situația lui Lionel Messi

Profimedia

Barcelona a depășit plafonul salarial stabilit de La Liga în contextul pandemiei de Covid-19 și nu are voie să legitimeze jucători noi. Catalanii trebuie să reducă salariile cu 200 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman, apel disperat către jucătorii Barcelonei

Din această cauză, negocierile dintre Messi și club au intrat în impas. Argentinianul avea un salariu astronomic și trebuie să renunțe la o parte din remunerație. Același lucru trebuie să-l facă și ceilați jucători ai Barcelonei, dacă vor să mai împărtă vestiarul cu Leo.

„Evident, există îngrijorarea că acest lucru nu va fi rezolvat, dar am toată încrederea că președintele va rezolva problema. Laporta mi-a cerut să rămân calm. Lucrăm la asta și suntem încrezători că Leo va continua la club. Întotdeauna a dat impresia că vrea să rămână la Barca și știu că clubul face tot ce este necesar ca el să rămână.

Clubul încearcă să reducă plafonul salarial. Covid-19 a provocat multe daune, s-au pierdut mulți bani și asta afectează evident finanțele clubului. De aceea, cred că și jucătorii ar trebui să facă un efort, astfel încât să putem merge mai departe cu o echipă mai bună. Cel mai important este ca Messi să semneze un nou contract. El este viitorul clubului. Trebuie să facem tot ce putem pentru a-l determina să semneze”, a declarat Ronaldo Koeman, citat de hln.be.

Anunţul făcut de preşedintele La Liga despre viitorul lui Messi

Lui Messi i-a expirat contractul după 21 de ani, iar Barcelona nu l-a convins nici până în acest moment să semneze. Javier Tebas, preşedintele La Liga, anunţă că sunt şanse ca superstarul argentinian să nu mai evolueze pe prima scenă a fotbalului spaniol.

Reclamă

„Nu știu dacă îl vom vedea pe Messi în sezonul viitor. Dacă nu vor mai fi plecări de la Barcelona, e imposibil. Regulile sunt reguli, sunt valabile și pentru Alcorcon și pentru Barcelona.

Este altceva să depășești plafonul salarial și altceva să semnezi un nou contract prin care să respecți regula de 1 la 4. Adică pentru fiecare 4 euro pe care-i economisesc, am voie să cheltuiesc 1 euro”, a spus Tebas într-un interviu pentru La Sexta.

21 de ani după sosirea la FC Barcelona și după 5.844 de zile ca jucător al primei echipe, Leo Messi nu mai este, oficial, fotbalistul grupării catalane. Contractul său a expirat pe 30 iunie, fără a mai fi prelungit, până în acest moment.

Reclamă 4 / 0/3

În perioada petrecută pe Camp Nou, Messi a câştigat, pe lângă numeroase trofee, şase Baloane de Aur, patru Ligi ale Campionilor şi 10 titluri în La Liga.

 

Recomandări
  • Ronaldo Koeman, îngrijorat de situația lui Lionel Messi
  • Apel disperat către jucători

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și