Închide meniul
Foto

Triunghiul amoros dintre Khloe Kardashian și doi jucători din NBA. S-a lăsat cu amenințări cu moartea

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2021, 17:38 / Actualizat: 10 iulie 2021, 19:20

Reclamă
Triunghiul amoros dintre Khloe Kardashian și doi jucători din NBA. S-a lăsat cu amenințări cu moartea

Amenințări cu moartea pentru inima luiKhloe Kardashian

Profimedia

Khloe Kardashian (37 de ani) a fost în relație cu ambii baschetbaliști. Se pare că Odom (41 de ani) și Thompson (30 de ani) se luptă să o recucerească și au intrat în competiție directă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amenințări cu moartea între doi jucători din NBA pentru Khloe Kardashian

Totul a pornit de la o poză pe care Khloe Kardashian a postat-o pe Instagram. Femeia apare în costum de baie, la un duș exterior.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Tristan Thompson i-a lăsat un comentariu picant, lăsând impresia că se „topește” după fosta sa iubită.

I-a comentat însă și Lamar Odom, care a scris „hottie”, alături de mai multe emojiuri provocatoare.

Reclamă

Tristan n-a fost însă prea încântat de comentariul „rivalului” său și l-a amenințat cu moartea, făcând referire la o experiență traumatică din trecutul lui Odom.

„Dumnezeu te-a adus înapoi prima dată. Joacă-te, dacă vrei, dar rezultatul va fi diferit de data asta„, a scris Tristan Thompson.

Reclamă 4 / 0/3

Triunghiul amoros dintre Tristan Thompson, Lamar Odom și Khloe Kardashian

Kardashian a fost cuplată prima dată cu Lamar Odom, în perioada 2009-2016. Relația le-a fost pusă la grea încercare în 2015, când baschetbalistul a fost la un pas de moarte din cauza consumului de droguri.

Khloe a fost alături de Lamar pe toată durata tratamentului, dar relația lor s-a terminat la un an după drama fostului baschetbalist.

La câteva luni după ce s-a despărțit de Lamar, Kardashian s-a cuplat cu Tristan Thompson, alături de care a făcut și un copil. Potrivit presei mondene, relația lor s-a terminat în urmă cu câteva săptămâni.

Tristan Thompson joacă în prezent la Boston Celtics, în timp ce Lamar Odom a evoluat pentru echipe precum Miami Heat sau L.A. Lakers.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și