Închide meniul

Supercupa României 2021 | Marius Șumudică, reacție acidă după ce a ratat primul trofeu la CFR Cluj: „Nici nu au ajuns la poarta noastră. Totul a fost contra noastră!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 iulie 2021, 22:37

Supercupa României 2021 | Marius Șumudică, reacție acidă după ce a ratat primul trofeu la CFR Cluj: „Nici nu au ajuns la poarta noastră. Totul a fost contra noastră!

Marius Şumudică, după eșecul din Supercupa României

Hepta

Mirko Pigliacelli a apărat două penalty-uri, la execuțiile lui Păun și Omrani. La Craiova nu a ratat nimeni, deși șutul puștiului Markovic a fost scăpat în poartă de Arlauskis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-0 (2-4 d.l.d.)

„Sunt dezamăgit pentru că aceste lovituri de departajare sunt o loterie. Se aleg porţile, te duci la poarta adversă, totul a fost contra noastră.  Am avut situaţii de a marca în timpul meciului. Asta e, fotbalul te pedepseşte.

Nici nu au ajuns la poarta noastră. Am trăit cu maximă intensitate, un joc dificil, cu o echipă bună. Îi felicit şi le doresc baftă. Nu ştiu dacă ne luptăm cu ei la titlu, nu pot să spun asta. Noi mai avem de muncit”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

Pentru Șumudică, Supercupa era șansa să câștige primul trofeu la cârma lui CFR Cluj.

Universitatea Craiova, câștigătoarea Supercupei României 2021

Pentru Universitatea Craiova este al doilea trofeu cucerit cu Marinos Ouzounidis la conducere, după Cupa României în sezonul trecut.

Reclamă

CFR Cluj, care a câștigat precedenta Supercupă a României, are două victorii și două înfrângeri în ultimele patru meciuri când a jucat pentru trofeu.

Pentru Universitatea Craiova este prima dată când câștigă Supercupa României. Oltenii au jucat pentru trofeu și în 2018, dar au pierdut chiar în fața lui CFR Cluj.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și