Închide meniul

Supercupa României 2021 | Marius Șumudică, reacție acidă după ce a ratat primul trofeu la CFR Cluj: „Nici nu au ajuns la poarta noastră. Totul a fost contra noastră!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 iulie 2021, 22:37

Supercupa României 2021 | Marius Șumudică, reacție acidă după ce a ratat primul trofeu la CFR Cluj: „Nici nu au ajuns la poarta noastră. Totul a fost contra noastră!

Marius Şumudică, după eșecul din Supercupa României

Hepta

  • CFR Cluj a pierdut Supercupa României
  • Reacția lui Marius Șumudică

Mirko Pigliacelli a apărat două penalty-uri, la execuțiile lui Păun și Omrani. La Craiova nu a ratat nimeni, deși șutul puștiului Markovic a fost scăpat în poartă de Arlauskis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-0 (2-4 d.l.d.)

„Sunt dezamăgit pentru că aceste lovituri de departajare sunt o loterie. Se aleg porţile, te duci la poarta adversă, totul a fost contra noastră.  Am avut situaţii de a marca în timpul meciului. Asta e, fotbalul te pedepseşte.

Nici nu au ajuns la poarta noastră. Am trăit cu maximă intensitate, un joc dificil, cu o echipă bună. Îi felicit şi le doresc baftă. Nu ştiu dacă ne luptăm cu ei la titlu, nu pot să spun asta. Noi mai avem de muncit”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

Reclamă

Pentru Șumudică, Supercupa era șansa să câștige primul trofeu la cârma lui CFR Cluj.

Universitatea Craiova, câștigătoarea Supercupei României 2021

Pentru Universitatea Craiova este al doilea trofeu cucerit cu Marinos Ouzounidis la conducere, după Cupa României în sezonul trecut.

Reclamă

CFR Cluj, care a câștigat precedenta Supercupă a României, are două victorii și două înfrângeri în ultimele patru meciuri când a jucat pentru trofeu.

Pentru Universitatea Craiova este prima dată când câștigă Supercupa României. Oltenii au jucat pentru trofeu și în 2018, dar au pierdut chiar în fața lui CFR Cluj.

 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”