Închide meniul

Supercupa României | Mirko Pigliacelli, reacţie fabuloasă după ce a apărat două lovituri de la 11 metri. „E prea simplu, penalty-urile nu se antrenează!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2021, 23:00

Reclamă
Supercupa României | Mirko Pigliacelli, reacţie fabuloasă după ce a apărat două lovituri de la 11 metri. „E prea simplu, penalty-urile nu se antrenează!

Mirko Pigliacelli ar putea fi convocat de Edi Iordănescu la naţionala României

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Portarul oltenilor a surprins la finalul meciului de pe Arena Naţională. A ţinut să precizeze că a plecat de la antrenamente, cu o zi înainte, în momentul în care coechipierii săi au început să execute penalty-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirko Pigliacelli, reacţie fabuloasă după ce a apărat două lovituri de la 11 metri

Eu sunt italian şi stau aici de patru ani şi mă simt şi puţin român. Deja când a fluierat minutul 90 ştiam că vom câştiga. E prea simplu la penalty-uri. La antrenament, când s-au bătut loviturile de la 11 metri, eu am plecat la vestiar. Pentru mine nu se antrenează penalty-urile. E altceva cu suporteri, cu presiune. Nu ai cum să antrenezi din partea portarului.

Am văzut cum bat ei. Dar am bătut şi eu odată, m-am gândit la ceva şi am făcut altceva. Te duci unde vrei şi gata. Bine că am câştigat trofeul„, a declarat Mirko Pigliacelli după victoria Universităţii Craiova.

Pigliacelli are concurenţă serioasă pentru postul de titular. Gruparea din Bănie l-a transferat de la Astra pe goalkeeperul naţionalei României, David Lazar.

Universitatea Craiova 0-0 (2-4 d.l.d.)

CS Universitatea Craiova, deţinătoarea Cupei României, a câştigat în premieră Supercupa României, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2, după loviturile de departajare pe CFR Cluj, campioana Ligii I. La finalul celor 90 de minute, când scorul a fost 0-0, nu s-au mai disputat prelungiri, trecându-se direct la loviturile de departajare.

Reclamă

Mirko Pigliacelli a fost eroul oltenilor. Portarul alb-albaştrilor a apărat execuţiile lui Alexandru Păun şi Billel Omrani. Introduşi pe teren în minutul 90+2, Găman, Gustavo şi Markovic au marcat de la 11 metri. Decizia luată de Marinos Ouzounidis s-a dovedit a fi câştigătoare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și