Închide meniul

Florin Prunea iese la atac: „Bă, băiatule, ieși în față și spune ce ați făcut!” Fostul internaţional s-a săturat de haosul de la Dinamo

Dragoș Vasile Publicat: 11 iulie 2021, 20:31

Reclamă
Florin Prunea iese la atac: „Bă, băiatule, ieși în față și spune ce ați făcut! Fostul internaţional s-a săturat de haosul de la Dinamo

Florin Prunea, atac devastator la Răzvan Burleanu

Florin Prunea, în timpul unui interviu / SportPictures / Stefan Constantin / SPORT PICTURES

Florin Prunea iese la atac! Fostul internaţional s-a săturat de haosul de la Dinamo

Gruparea din Ştefan cel Mare a intrat din nou în insolvenţă, iar haosul este de nedescris. Neplătiţi, jucătorii pleacă unul câte unul. Florin Prunea a vorbit despre situaţia clubului şi cere board-ului DDB să explice unde se duc banii strânși din donații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Domnul Mureșan și domnul Zăvăleanu trebuie să convingă jucătorii care au salvat echipa de la retrogradare că de acum încolo vor fi plătiți la zi. După părerea mea, este imposibil. E greu să-i convingi că de azi vor fi plătiți când ei nu și-au luat banii pe munca lor. Un jucător de fotbal are drepturi și obligații.

Ei și-au respectat obligațiile. În orice țară civilizată, insolvența duce la retrogradare. Numai la noi în România există insolvență. Normal, începând de mâine, toate echipele din Liga 1 ar trebui să intre în grevă, în semn de solidaritate cu jucătorii lui Dinamo. Sindicatul Fotbaliștilor din România nu face nimic, a fost cumpărat. Unde ai mai pomenit un sindicat să ia bani de la Federație?

Dinamo face rău. Problema este că spaniolii au adus niște jucători pe contracte foarte mari, mână în mână cu ei. Acum te trezești cu interdicție la transferuri și datorii de sute de mii de euro. Au spus și jucătorii: ‘Domne, unora li s-a plătit banii, nouă nu’. Băieții ăștia și-au făcut meseria în mod corect.

Voi veniți la Dinamo de la Cluj, vă luați banii la zi. Păi cum veniți voi să ne convingeți să renunțăm la bani? Nu e în regulă. Alexandru Anghel, bă băiatule, ieși și tu în față și spune: ‘Am făcut asta, asta și asta’. Eftimescu nu are nicio putere. Ce ați făcut cu Isma Lopez și Borja Valle, cum le-ați reziliat contractele dacă Dinamo e îngropată în datorii? Bonetti e un antrenor agreat de suporteri, sigur ei l-au vrut”, a declarat Florin Prunea pentru Digi Sport.

Reclamă

Dario Bonetti este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul făcut de Iuliu Mureşan

Dario Bonetti este noul antrenor al lui Dinamo Bucureşti. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului. Iuliu Mureşan nu a reuşit să îl convingă pe Dusan Uhrin să rămână, astfel că în locul lui va veni preferatul fanilor, Bonetti.

Sâmbătă, Dario Bonetti se arătase încântat de faptul că a fost nominalizat de Iuliu Mureşan pentru a-l înlocui pe Dusan Uhrin. „Sunt foarte fericit pentru că am fost propus de Iuliu Mureșan. Tot ce pot să vă spun, pentru dumneavoastră și pentru suporteri este că în următoarele zile vom vedea ce se va întampla”, a declarat Dario Bonetti pentru ProSport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și