Închide meniul

Dario Bonetti este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul făcut de Iuliu Mureşan

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2021, 12:04

Dario Bonetti este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul făcut de Iuliu Mureşan

Dario Bonetti este noul antrenor al lui Dinamo

Hepta

  • Dario Bonetti e noul antrenor al lui Dinamo
  • El i-a luat locul lui Dusan Uhrin

„Antrenorul principal Dusan Uhrin a decis să renunțe la conducerea tehnică a echipei noastre și a cerut încetarea raporturilor contractuale cu clubul Dinamo București, a anunțat directorul executiv Iuliu Mureșan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti e noul antrenor al lui Dinamo. Dusan Uhrin e OUT

„Am discutat foarte mult cu Dusan în fiecare zi a acestei săptămâni, la fel cum am procedat și cu celalți antrenori de la echipă, cu jucătorii și cu personalul administrativ al bazei de pregătire de la Săftica.

Am încercat să-l conving că lucrurile se vor schimba în bine cu această reorganizare a clubului, pentru echipă, pentru tot ce înseamnă Dinamo!
Nu am reușit să-i schimb decizia, cred că luase această hotărâre după cantonamentul din Turcia.

Reclamă

Dusan a anunțat oficial că renunță și a propus rezilierea contractului fără alte pretenții financiare, acceptată pe cale amiabilă împreună cu administratorul judiciar al clubului. Nu putem decât să-i mulțumim lui Dušan pentru tot ce a realizat la Dinamo într-un moment complicat în viața echipei și să-i urăm mult succes în carieră.

Dinamo trebuie să meargă mai departe, timpul nu are răbdare cu noi. Am ajuns la un acord verbal cu Dario Bonetti, un antrenor care cunoaște foarte bine ce înseamnă spiritul lui Dinamo, un tehnician respectat de suporteri pentru atașamentul față de club. Sperăm să putem vorbi din nou de rezultate importante cu Dario Bonetti la conducerea echipei”, este mesajul directorului executiv Iuliu Mureșan, transmis către toată suflarea dinamovistă prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului.

Reclamă

Cine este Dario Bonetti, noul antrenor al lui Dinamo

2 trofee a câștigat Dinamo București cu Dario Bonetti la conducerea tehnică a echipei, Cupa României și Supercupa României, ambele în 2012.
2009 este anul în care echipa noastră a reușit, cu Dario Bonetti pe bancă, „Minunea de la Liberec” și s-a calificat în grupele Europa League, aceasta fiind și ultima performanță notabilă în cupele europene pentru Dinamo.

60 de ani va împlini Dario Bonetti peste o lună, pe 5 august. A jucat pentru Brescia, Sampdoria, AS Roma, AC Milan, Verona, Juventus și Spal, având o carieră impresionantă în fotbalul italian. Cu Juventus a câștigat Cupa UEFA în 1990.
Sestreze, Dundee FC, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, prima reprezentativă a Zambiei, ASA Tg. Mureș și Dinamo București sunt echipele pregătite de Dario Bonetti în cariera de antrenor.

41 de meciuri a adunat Dario Bonetti pe banca dinamoviștilor în Liga 1, Cupa României și Europa League: 10 în perioada iunie-octombrie 2009 și 31 în 2012, între lunile aprilie și noiembrie”, se arată în comunicatul „căinilor roşii”.

Reclamă 4 / 0/3

Sâmbătă, Dario Bonetti se arătase încântat de faptul că a fost nominalizat de Iuliu Mureşan pentru a-l înlocui pe Dusan Uhrin. „Sunt foarte fericit pentru că am fost propus de Iuliu Mureșan. Tot ce pot să vă spun, pentru dumneavoastră și pentru suporteri este că în următoarele zile vom vedea ce se va întampla”, a declarat Dario Bonetti pentru Prosport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”