Închide meniul

Cornel Dinu dă de pământ cu programul DDB: „Aflu lucruri înfiorătoare!” Dinamoviștii plănuiesc un transfer şocant: l-au propus pe Sorescu la FCSB

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2021, 9:17

Reclamă
Cornel Dinu dă de pământ cu programul DDB: „Aflu lucruri înfiorătoare! Dinamoviștii plănuiesc un transfer şocant: l-au propus pe Sorescu la FCSB

Deian Sorescu a fost vândut de Dinamo

Programul DDB este criticat dur de legenda clubului, Cornel Dinu. Dinu le cere suporterilor care se ocupă de program să arate cu acte ce s-a întâmplat cu banii strânși de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Programul DDB, criticat de Cornel Dinu

Dinu trage un semnal de alarmă și susține că lucrurile nu sunt tocmai în regula la club. „Aflu lucruri înfiorătoare despre ceea ce s-a petrecut de foarte mulți ani și se întâmplă la Dinamo. Au existat împrumuturi, donații și nu este clar ce s-a întâmplat cu banii a zeci de mii de suporteri dinamoviști admirabili.

Nu mă interesează să spui în mare, ci un desfășurător pe cheltuieli. Lucrurile nu sunt în regulă! Sunt într-o situație foarte grea, dar vreau să cred că se vor descurca. Am vorbit în deșert despre soluții„, a răbufnit Cornel Dinu la Prosport.

Deian Sorescu, propus la FCSB

În încercarea disperată de a face rost de bani, fanii din DDB l-au propus pe Sorescu la FCSB, anunță gsp.ro. 500.000 de euro ar vrea Dinamo de la Gigi Becali, în schimbul tânărului internațional. Din câte se pare, Becali nu a fost însă interesat de propunerea „câinilor”. Finanțatorul FCSB nu îl vede pe Sorescu la echipa sa.

Torje le spulberă speranțele ”câinilor”

Torje îl cunoaște foarte bine pe jucătorul de 23 de ani. Gabriel susține că Sorescu este gata să facă pasul către o echipă de afară. Torje îl sfătuiește pe Sorescu să nu se grăbească și să plece la insistențele conducerii clubului.

Reclamă

Nu se uită nimeni doar la fotbalist, individual, toată lumea se uită la performanțele echipei. Cu cât ai mai multe performanțe, cu atât poți să vinzi jucători pe bani mai mulți. Să nu fie disperat să plece și să nu plece doar că îl roag cineva, să plece ca să ia clubul 200.000 de euro. Să plece unde crede el că va fi bine pentru el”, a spus Torje la AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și