Închide meniul

Cornel Dinu dă de pământ cu programul DDB: „Aflu lucruri înfiorătoare!” Dinamoviștii plănuiesc un transfer şocant: l-au propus pe Sorescu la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2021, 9:17

Cornel Dinu dă de pământ cu programul DDB: „Aflu lucruri înfiorătoare! Dinamoviștii plănuiesc un transfer şocant: l-au propus pe Sorescu la FCSB

Deian Sorescu a fost vândut de Dinamo

Programul DDB este criticat dur de legenda clubului, Cornel Dinu. Dinu le cere suporterilor care se ocupă de program să arate cu acte ce s-a întâmplat cu banii strânși de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Programul DDB, criticat de Cornel Dinu

Dinu trage un semnal de alarmă și susține că lucrurile nu sunt tocmai în regula la club. „Aflu lucruri înfiorătoare despre ceea ce s-a petrecut de foarte mulți ani și se întâmplă la Dinamo. Au existat împrumuturi, donații și nu este clar ce s-a întâmplat cu banii a zeci de mii de suporteri dinamoviști admirabili.

Nu mă interesează să spui în mare, ci un desfășurător pe cheltuieli. Lucrurile nu sunt în regulă! Sunt într-o situație foarte grea, dar vreau să cred că se vor descurca. Am vorbit în deșert despre soluții„, a răbufnit Cornel Dinu la Prosport.

Deian Sorescu, propus la FCSB

În încercarea disperată de a face rost de bani, fanii din DDB l-au propus pe Sorescu la FCSB, anunță gsp.ro. 500.000 de euro ar vrea Dinamo de la Gigi Becali, în schimbul tânărului internațional. Din câte se pare, Becali nu a fost însă interesat de propunerea „câinilor”. Finanțatorul FCSB nu îl vede pe Sorescu la echipa sa.

Torje le spulberă speranțele ”câinilor”

Torje îl cunoaște foarte bine pe jucătorul de 23 de ani. Gabriel susține că Sorescu este gata să facă pasul către o echipă de afară. Torje îl sfătuiește pe Sorescu să nu se grăbească și să plece la insistențele conducerii clubului.

Reclamă

Nu se uită nimeni doar la fotbalist, individual, toată lumea se uită la performanțele echipei. Cu cât ai mai multe performanțe, cu atât poți să vinzi jucători pe bani mai mulți. Să nu fie disperat să plece și să nu plece doar că îl roag cineva, să plece ca să ia clubul 200.000 de euro. Să plece unde crede el că va fi bine pentru el”, a spus Torje la AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și