Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Adrian Neaga, dezvăluiri fabuloase: „Cred că a făcut cineva mişto de tine!” vs. „Lasă, mă, taci din gură!” Concluzie genială: „De aia alergai de parcă ţi-a luat casa foc”

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2021, 11:03

Reclamă
Adrian Neaga, dezvăluiri fabuloase: „Cred că a făcut cineva mişto de tine! vs. „Lasă, mă, taci din gură! Concluzie genială: „De aia alergai de parcă ţi-a luat casa foc

Dezvăluiri savuroase făcute de Adrian Neaga

Captură AS.ro LIVE

Adrian Neaga a făcut dezvăluiri de senzaţie la AS.ro LIVE, despre perioada în care a jucat la FC Argeş. Neaga a povestit o întâmplare fabuloasă cu Sică Bârdeş, unul dintre veteranii echipei la acel moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Să îţi povestesc cu Sică Bârdeş. La primul cantonament plecam la Sinaia. Nu era ca acum să te duci la sala de forţă. Atunci erau ganterele pe care le luai şi le puneai în geantă, luai bara acasă şi o cărai la cantonament. Mingile medicinale le băgai în geantă şi plecai la cantonament cu ele. Acum îi zic lu’ ne Sică, aşa îi ziceam. Băi, nea Sică, cred că a făcut cineva mişto de tine. Ei veneau toţi dimineaţa, autocarul parca în parcare. În faţa stadionului veneau toţi dimineaţa şi lăsau genţile aproape de vestiar.

Se duceau la cafea, pe acolo. Eu şi Coman, care eram mai copii, trebuia să cărăm genţile la autocar. Şi îi zic lui nea Sică în autocar. Băi, nea Sică, cred că a făcut cineva mişto, să nu îţi fi băgat vreo ganteră că prea e grea. Lasă, mă, taci din gură. Când am ajuns seara la cantonament, geanta lui Sicuţă, jumătate, avea vin în ea. În fiecare seară câte un pahar de vin. I-am zis: păi de aia aveai vâna asta şi alergai de parcă ţi-a luat casa foc„, a spus Neaga.

Adrian Neaga, la AS.ro LIVE: „Eram prin oraş când a sunat Steaua”

Adrian Neaga a dezvăluit şi momentul când a aflat că e dorit de Steaua.

Eram prin oraş, nu cred că aveam mobil. Când am ajuns acasă mi-a zis mama. Vezi că a sunat Oleg, care era prieten cu Gigi şi Mircea Sandu. L-am sunat pe Oleg, da tăticule, că aşa îi zic şi acum. Vino până nu ştiu unde că trebuie să mergi la Steaua. Nici nu am închis telefonul şi deja plecasem„, a mai spus Neaga.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și