Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Adrian Neaga, dezvăluiri fabuloase: „Cred că a făcut cineva mişto de tine!” vs. „Lasă, mă, taci din gură!” Concluzie genială: „De aia alergai de parcă ţi-a luat casa foc”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2021, 11:03

Adrian Neaga, dezvăluiri fabuloase: „Cred că a făcut cineva mişto de tine! vs. „Lasă, mă, taci din gură! Concluzie genială: „De aia alergai de parcă ţi-a luat casa foc

Dezvăluiri savuroase făcute de Adrian Neaga

Captură AS.ro LIVE

Adrian Neaga a făcut dezvăluiri de senzaţie la AS.ro LIVE, despre perioada în care a jucat la FC Argeş. Neaga a povestit o întâmplare fabuloasă cu Sică Bârdeş, unul dintre veteranii echipei la acel moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Să îţi povestesc cu Sică Bârdeş. La primul cantonament plecam la Sinaia. Nu era ca acum să te duci la sala de forţă. Atunci erau ganterele pe care le luai şi le puneai în geantă, luai bara acasă şi o cărai la cantonament. Mingile medicinale le băgai în geantă şi plecai la cantonament cu ele. Acum îi zic lu’ ne Sică, aşa îi ziceam. Băi, nea Sică, cred că a făcut cineva mişto de tine. Ei veneau toţi dimineaţa, autocarul parca în parcare. În faţa stadionului veneau toţi dimineaţa şi lăsau genţile aproape de vestiar.

Se duceau la cafea, pe acolo. Eu şi Coman, care eram mai copii, trebuia să cărăm genţile la autocar. Şi îi zic lui nea Sică în autocar. Băi, nea Sică, cred că a făcut cineva mişto, să nu îţi fi băgat vreo ganteră că prea e grea. Lasă, mă, taci din gură. Când am ajuns seara la cantonament, geanta lui Sicuţă, jumătate, avea vin în ea. În fiecare seară câte un pahar de vin. I-am zis: păi de aia aveai vâna asta şi alergai de parcă ţi-a luat casa foc„, a spus Neaga.

Adrian Neaga, la AS.ro LIVE: „Eram prin oraş când a sunat Steaua”

Adrian Neaga a dezvăluit şi momentul când a aflat că e dorit de Steaua.

Eram prin oraş, nu cred că aveam mobil. Când am ajuns acasă mi-a zis mama. Vezi că a sunat Oleg, care era prieten cu Gigi şi Mircea Sandu. L-am sunat pe Oleg, da tăticule, că aşa îi zic şi acum. Vino până nu ştiu unde că trebuie să mergi la Steaua. Nici nu am închis telefonul şi deja plecasem„, a mai spus Neaga.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și