Închide meniul

Cu cine va juca CFR Cluj în turul doi preliminar Champions League, după ce a trecut de Borac Banja Luka

Alexandru Ivan Publicat: 14 iulie 2021, 0:05

Reclamă
Cu cine va juca CFR Cluj în turul doi preliminar Champions League, după ce a trecut de Borac Banja Luka

CFR Cluj - FC U Craiova

Hepta

Lincoln Red Imps a învins-o categoric pe Fola Esch, campioana Luxemburgului. După 2-2 în tur, cei de la Lincoln s-au impus cu 5-0 pe teren propriu, asigurându-și biletele pentru un duel cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Lincoln Red Imps, posibila adversară a lui CFR Cluj în turul al doilea Champions League

Lincoln Red Imps domină campionatul Gibraltarului, având 18 titluri în ultimii 19 ani. În total, clubul are în palmares 25 de campionate, 18 Cupe și 11 Supercupe.

Antrenorul lui Lincoln Red Imps este englezul Mike McElwee, care a fost instalat în funcție anul trecut. Cel mai valoros jucător al echipei este tot un englez, Scott Wiseman, fundaș dreapta, cotat la 200.000 de euro.

Golgheterul echipei în sezonul trecut a fost spaniolul Kike Gomez, care a înscris de 26 de ori în 25 de meciuri.

Întreaga echipă a celor de la Lincoln Red Imps valorează 1,18 milioane de euro. În comparație, lotul lui Șumudică de la CFR Cluj este aproape de 30 de ori mai scump.

Reclamă

Lincoln Red Imps nu a jucat niciodată în grupele unei competiții europene. Cea mai bună performanță din istoria clubului este accederea în turul doi preliminar în trei rânduri, atât în Chammpions League, cât și în Europa League.

Echipele româneşti calificate în cupele europene

CFR este unica reprezentată a României în Liga Campionilor. Campioana a intrat în primul tur, acolo unde a jucat de Borac Banja Luka. Dacă va fi eliminată din preliminariile UEFA Champions League, CFR Cluj va merge în Conference League.

Univesitatea Craiova, FCSB și Sepsi vor intra în Conference League în turul al doilea preliminar, care se va disputa pe 22 şi 29 iulie.

Reclamă 4 / 0/3

După acest tur, programul meciurilor din tururile 3 şi play-off din Conference League va fi similar cu cele din preliminariile Europa League: 5 şi 12 august (turul 3 preliminar), 19 şi 26 august (play-off-ul), urmate de faza grupelor: 16 septembrie (etapa 1), 30 septembrie (etapa 2), 21 octombrie (etapa 3), 4 noiembrie (etapa 4), 25 noiembrie (etapa 5) şi 9 decembrie (etapa 6). Finala este programată pe 25 mai 2022.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și