Închide meniul

Cu cine va juca CFR Cluj în turul doi preliminar Champions League, după ce a trecut de Borac Banja Luka

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 iulie 2021, 0:05

Cu cine va juca CFR Cluj în turul doi preliminar Champions League, după ce a trecut de Borac Banja Luka

CFR Cluj - FC U Craiova

Hepta

Lincoln Red Imps a învins-o categoric pe Fola Esch, campioana Luxemburgului. După 2-2 în tur, cei de la Lincoln s-au impus cu 5-0 pe teren propriu, asigurându-și biletele pentru un duel cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Lincoln Red Imps, posibila adversară a lui CFR Cluj în turul al doilea Champions League

Lincoln Red Imps domină campionatul Gibraltarului, având 18 titluri în ultimii 19 ani. În total, clubul are în palmares 25 de campionate, 18 Cupe și 11 Supercupe.

Antrenorul lui Lincoln Red Imps este englezul Mike McElwee, care a fost instalat în funcție anul trecut. Cel mai valoros jucător al echipei este tot un englez, Scott Wiseman, fundaș dreapta, cotat la 200.000 de euro.

Golgheterul echipei în sezonul trecut a fost spaniolul Kike Gomez, care a înscris de 26 de ori în 25 de meciuri.

Întreaga echipă a celor de la Lincoln Red Imps valorează 1,18 milioane de euro. În comparație, lotul lui Șumudică de la CFR Cluj este aproape de 30 de ori mai scump.

Reclamă

Lincoln Red Imps nu a jucat niciodată în grupele unei competiții europene. Cea mai bună performanță din istoria clubului este accederea în turul doi preliminar în trei rânduri, atât în Chammpions League, cât și în Europa League.

Echipele româneşti calificate în cupele europene

CFR este unica reprezentată a României în Liga Campionilor. Campioana a intrat în primul tur, acolo unde a jucat de Borac Banja Luka. Dacă va fi eliminată din preliminariile UEFA Champions League, CFR Cluj va merge în Conference League.

Univesitatea Craiova, FCSB și Sepsi vor intra în Conference League în turul al doilea preliminar, care se va disputa pe 22 şi 29 iulie.

Reclamă 4 / 0/3

După acest tur, programul meciurilor din tururile 3 şi play-off din Conference League va fi similar cu cele din preliminariile Europa League: 5 şi 12 august (turul 3 preliminar), 19 şi 26 august (play-off-ul), urmate de faza grupelor: 16 septembrie (etapa 1), 30 septembrie (etapa 2), 21 octombrie (etapa 3), 4 noiembrie (etapa 4), 25 noiembrie (etapa 5) şi 9 decembrie (etapa 6). Finala este programată pe 25 mai 2022.

Recomandări
  • Cu cine va juca CFR Cluj în turul al doilea
  • Campioana României este mare favorită

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și