Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Povestea succesului ”Generației de Aur”! Mircea M Ionescu, dezvăluiri fabuloase din SUA 94: ”Puteam bate Brazilia!” Mesajul marelui Pele

Silviu Corneanu Publicat: 14 iulie 2021, 15:37

Reclamă
Povestea succesului ”Generației de Aur”! Mircea M Ionescu, dezvăluiri fabuloase din SUA 94: ”Puteam bate Brazilia!” Mesajul marelui Pele

Povestea succesului ”Generației de Aur”

AS.ro

Povestea succesului ”Generației de Aur”. Mircea M Ionescu a fost un apropiat al tricolorilor în 94. ”Făceam parte din echipă”, a început povestea MMI. Celebru ziarist român a făcut rost de o casetă cu ultimul meci al Columbiei. Acesta a plătit 500 de dolari pentru a procura caseta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Povestea succesului ”Generației de Aur”

După ce a fugit din țară și a ajuns în State, MMI a fost taximetrist. Mai apoi a început să scrie pentru comunitate românească din America.

S-a rupt povestea ziaristului de New York, acolo am devenit din nou ziarist de România. Prin februarie am reușit să fac o întâlnire pentru conducerea naționalei. Le-am dat câte o statuie și le-am dat numele ”Misiune imposibilă”.

Am stat mereu lângă ei. Cu Puiu vorbeam mereu. În preziua meciului cu Columbia i-am adus caseta meciului pe care l-au disputat ei la New Jersey. Era ultimul lor amical. Am dat 500 de dolari să-mi tragă meciul, dar nu mai conta. Eram de-al echipei”, a dezvăluit Mircea M Ionescu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Pele devenise fanul României

Mircea M Ionescu a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu marele Pele în America. MMI susține că tricolorii ar fi putut învinge Brazilia la acea vreme.

Cred că puteam să batem Brazilia. O să zici că-s nebun. Aveam o inconștiență, o nebunie a atacului. Băteam Brazilia atunci. Pele, am vorbit cu el la centrul de presă, după meciul cu Suedia și mi-a zis că-i pare rău pentru România: era favorita mea! Așa mi-a transmis”, a mai spus Mircea M Ionescu.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 20:49 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Gol anulat cu VAR pentru oaspeţi! Duel „încins” pentru Liga 1! 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 a fost în AntenaPLAY. Programul complet 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger Vezi toate știrile
Citește și