Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Secretul succesului de la Sevilla! Planul pus la cale de Steaua, înaintea finalei cu Barcelona! Când s-a decis să joace Iordănescu. Cum l-a speriat Lăcătuș pe securistul care era cu echipa

Silviu Corneanu Publicat: 14 iulie 2021, 14:26

Secretul succesului de la Sevilla! Planul pus la cale de Steaua, înaintea finalei cu Barcelona! Când s-a decis să joace Iordănescu. Cum l-a speriat Lăcătuș pe securistul care era cu echipa

Mircea M. Ionescu a însoțit Steaua la Sevilla

AS.ro LIVE

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Mircea M. Ionescu a fost invitat la AS.ro LIVE

Secretul succesului de la Sevilla a fost dezvăluit de MMI la AS.ro LIVE. Emeric Ienei și conducerea Stelei stabiliseră încă de la București ca Iordănescu să revină în postura de jucător. Jurnaliștii prezenți în avionul care-i ducea în Spania au aflat de acest lucru chiar de la antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Secretul succesului de la Sevilla

Mircea M. Ionescu susține că Valentin Ceaușescu ”i-a rugat” să nu scrie despre surpriza pregătit pentru a nu afla spaniolii.

În avionul de Sevilla, vine Ienei. Eu eram vecin de cartier cu el. În avionul de Sevilla, vine Emi la mine și-mi zice: dragă Mircea, o să-ți spun ceva. O să joace Puiu. Dară să nu scrii, te rog. Îi zic lui Chirilă care e treaba, îl cheamă pe Alecsandrescu. Ne-a zis că așa e, dar să nu scriem.

Reclamă

Ne-a văzut Valentin Ceaușescu că vorbim, vine și el acolo și ne zice: voi sunteți jurnaliști, scrieți ce vreți, dar nu cred că ați face bine pentru țară dacă scrieți. Nu ne-a dat directivă, dar ne-a indicat. Ne-a zis că dacă apare în presă nu o să mai fie o surpriză. Nu am scris”, a povestit MMI la AS.ro LIVE.

Reclamă

Marius Lăcătuș l-a speriat pe securistul care însoțea echipa

Marius Lăcătuș l-a speriat pe securistul care însoțea Steaua. ”Fiara” i-a transmis lui Ienei că va rămâne în Spania, de față cu securistul. Fostul număr 7 a glumit pentru a mai destinde atmosfera. Lăcătuș era convins că roș-albaștrii se vor impune.

Erau acrii toți, apăsați, foarte stresați. Ne-am dus în parc, iar Lăcătuș, ca să-i mai destindă: nea Emi, eu rămân după meci. Securistul era cu ei. ”Nea Emi, îi batem pe ăștia și rămân”. ”Numai să-i batem”, i-a transmis Ienei. ”Îi batem, domne”, i-a spus, sigur pe el, Lăcătuș”, a mai dezvăluit Mircea M. Ionescu.

Valentin Ceaușescu, sigur de victoria Stelei

Înaintea meciului, Valentin Ceaușescu era convins că Steaua se va impune cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de a pleca de la hotel, spre stadion, eu rămăsesem ultimul cu nea Vane. Se deschide ușa și vine Valentin. ”Stați liniștiți că-i batem cu 2-0”. Eu și nea Vane (n.r. – Ioan Chirilă) am zis că e nebun”, și-a amintit MMI.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Liderul galeriei Stelei, Andrei Florescu, plasat în arest
Liga 2 • 21 mart., 13:55
Liderul galeriei Stelei, Andrei Florescu, plasat în arest! Anunţul oficial
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei