Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Rădoi, liderul vestiarului la Steaua! Cum se strângeau amenzile: ”Ajunsesem să ne trecem singuri în agendă!” Marele regret al lui Rică Neaga

Silviu Corneanu Publicat: 18 iulie 2021, 12:15

Reclamă
Rădoi, liderul vestiarului la Steaua! Cum se strângeau amenzile: ”Ajunsesem să ne trecem singuri în agendă!” Marele regret al lui Rică Neaga

Rădoi, liderul vestiarului la Steaua! Dezvăluirile lui Rică Neaga

AS.ro

Rădoi, liderul vestiarului la Steaua. Neaga susține că unitatea grupului a făcut ca echipa să aibă performanțe. Jucătorii ieșeau în fiecare miercuri la masă și nimeni nu avea voie să lipsească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi, liderul vestiarului la Steaua

Miercurea ieșeam la masă, toti. Trebuia să bifeze toată lumea. Că beai o bere, că nu beai, trebuia să fii. Pe unii ne mai prindea… Miercurea era antrenamentul de dimineață, iar joia după amiază. Rădoi era un lider adevărat, dar, pe lângă el, erau și alți lideri în vestiar.

În vestiar, la Mirel, unde se schimba el, în templu, cum intrai, el era primul din stânga, avea o agendă sus. Ajunsesem să ne scriem singuri în agendă. Te duceai, te scriai și puneai banii pentru amenzi, în funcție de ce făceai. La finalul săptămânii plăteam masa cu ei, luam fașe, sau ce mai avea nevoie pentru echipă. Eram un grup”, a povestit Rică Neaga la AS.ro LIVE.

Regretul lui Rică Neaga

Neaga a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. Fostul atacant s-a lăsat de fotbal la 33 de ani și susține că ar mai fi putut duce câțiva ani. Ultima accidentare i-a dat mari bătăi de cap.

Regret că m-am lăsat prea devreme. Mai puteam juca, dar nu mi-a mai ars să fac recuperarea. M-am lăsat la 32-33 de ani, mai duceam câțiva ani. Ăsta e singurul regret”, a dezvăluit Neaga.

Reclamă

Cumpăna carierei pentru Neaga a fost în meciul cu Național, de pe Cotroceni. Atunci a marcat din penalty în minutul 94: ”Pe Cotroceni, cu Național, când am marcat din penalty în minutul 94. Atunci am avut cumpăna carierei. Nu marcasem de mult. Eram apostrofat de galerie.

I-am zis lui Mutică la faza aia că dacă marchez mă bucur pe tunel, dacă nu mă duc direct la vestiare, plec până veniți voi. Cred că nici duș nu mai făceam.”

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și