Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Rădoi, liderul vestiarului la Steaua! Cum se strângeau amenzile: ”Ajunsesem să ne trecem singuri în agendă!” Marele regret al lui Rică Neaga

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 18 iulie 2021, 12:15

Rădoi, liderul vestiarului la Steaua! Cum se strângeau amenzile: ”Ajunsesem să ne trecem singuri în agendă!” Marele regret al lui Rică Neaga

Rădoi, liderul vestiarului la Steaua! Dezvăluirile lui Rică Neaga

AS.ro

Rădoi, liderul vestiarului la Steaua. Neaga susține că unitatea grupului a făcut ca echipa să aibă performanțe. Jucătorii ieșeau în fiecare miercuri la masă și nimeni nu avea voie să lipsească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi, liderul vestiarului la Steaua

Miercurea ieșeam la masă, toti. Trebuia să bifeze toată lumea. Că beai o bere, că nu beai, trebuia să fii. Pe unii ne mai prindea… Miercurea era antrenamentul de dimineață, iar joia după amiază. Rădoi era un lider adevărat, dar, pe lângă el, erau și alți lideri în vestiar.

În vestiar, la Mirel, unde se schimba el, în templu, cum intrai, el era primul din stânga, avea o agendă sus. Ajunsesem să ne scriem singuri în agendă. Te duceai, te scriai și puneai banii pentru amenzi, în funcție de ce făceai. La finalul săptămânii plăteam masa cu ei, luam fașe, sau ce mai avea nevoie pentru echipă. Eram un grup”, a povestit Rică Neaga la AS.ro LIVE.

Regretul lui Rică Neaga

Neaga a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. Fostul atacant s-a lăsat de fotbal la 33 de ani și susține că ar mai fi putut duce câțiva ani. Ultima accidentare i-a dat mari bătăi de cap.

Regret că m-am lăsat prea devreme. Mai puteam juca, dar nu mi-a mai ars să fac recuperarea. M-am lăsat la 32-33 de ani, mai duceam câțiva ani. Ăsta e singurul regret”, a dezvăluit Neaga.

Reclamă

Cumpăna carierei pentru Neaga a fost în meciul cu Național, de pe Cotroceni. Atunci a marcat din penalty în minutul 94: ”Pe Cotroceni, cu Național, când am marcat din penalty în minutul 94. Atunci am avut cumpăna carierei. Nu marcasem de mult. Eram apostrofat de galerie.

I-am zis lui Mutică la faza aia că dacă marchez mă bucur pe tunel, dacă nu mă duc direct la vestiare, plec până veniți voi. Cred că nici duș nu mai făceam.”

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și