Închide meniul

Nicuşor Stanciu, ca şi transferat de Galatasaray. Turcii oferă o sumă uriaşă. „Se va bate palma în cel mai scurt timp!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2021, 20:29

Reclamă
Nicuşor Stanciu, ca şi transferat de Galatasaray. Turcii oferă o sumă uriaşă. „Se va bate palma în cel mai scurt timp!

Nicuşor Stanciu, ca şi transferat de Galatasaray

Profimediaimages

Fotomac a oferit detalii de la negocierile dintre cele două cluburi. „Mutarea poate avea loc în orice moment. Se va bate palma în cel mai scurt timp”, asigură jurnaliştii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicuşor Stanciu, ca şi transferat de Galatasaray

Iniţial, gruparea Cim Bom Bom a vrut să plătească 3.5 milioane de euro pentru Stanciu, dar cehii nici nu au vrut să audă. Galatasaray tocmai a venit cu o nouă ofertă, de 6 milioane de euro. Potrivit sursei citate anterior, Slavia şi-a redus pretenţiile de la 7.3 la 6.5 milioane de euro. Sunt şanse importante să se ajungă la un acord în următoarele ore.

Internaţionalul român este principala ţintă pe care o are Galatasaray pe piaţa transferurilor. Îşi doresc să îi găsească înlocuitor lui Younes Belhanda, cel căruia i-a fost reziliat unilateral contractul după ce s-a plâns de faptul că conducătorii clubului petrec prea mult timp pe reţelele sociale.

Prima reacție a conducerii lui Slavia Praga despre posibilul transfer al lui Nicolae Stanciu

Cluburile au dreptul să facă oferte pentru jucătorii noștri, dar mereu trebuie să fie o ofertă interesantă atât pentru Slavia, cât și pentru jucător.

Am vorbit cu președintele lui Galatasaray la cererea sa, dar nu am ajuns la un acord, iar în astfel de situații este obligatoriu să existe și un consens între conducere și antrenor”, a spus preşedintele Slaviei, Jaroslav Tvrdik, pe Twitter.

Reclamă

Stanciu a jucat 45 de meciuri în toate competițiile și a marcat 16 goluri, dintre care 12 doar în campionat. Românul este jucătorul din Cehia care a contribuit la cel mai mare număr de goluri (18), având și 6 assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și