Închide meniul

Lionel Messi a mai bătut un record. Imaginea cu care a „rupt” internetul în două! Performanţă stelară a argentinianului

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2021, 21:57

Reclamă
Lionel Messi a mai bătut un record. Imaginea cu care a „rupt internetul în două! Performanţă stelară a argentinianului

Lionel Messi a mai bătut un record

Profimediaimages

Atacantul de 34 de ani a postat o imagine de senzaţie după ce a învins Brazilia chiar la ea acasă. Şi-a ajutat echipa naţională să câştige primul trofeu după o pauză de 28 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a mai bătut un record

Messi s-a pozat alături de trofeul Copei America în vestiarul de pe Maracana. Imaginea pe care a postat-o pe contul său de Instagram a devenit imediat virală. Mai mult decât atât, a spulberat orice record stabilit până acum.

După trei zile, fotografia a ajuns să aibă peste 19 milioane de aprecieri. Este postarea din sport care a primit cele mai multe „like”-uri din istoria reţelei de socializare, anunţă SportBible.

View this post on Instagram


A post shared by SPORTbible (@sportbible)

Reclamă

 

Lionel Messi, acord de principiu cu Barcelona

Performanţa a fost atinsă chiar în ziua în care fanii Barcelonei au aflat că pot răsufla uşuraţi. Lionel Messi va rămâne pe Camp Nou. Asta anunţă jurnaliştii de la sport.es. Messi ar urma să încaseze un salariu cu 50% mai mic, iar contractul se va întinde până în 2026!

Jurnaliştii catalani anunţă că Messi a acceptat înjumătăţirea salariului. Precedentul contract, semnat în 2017, prevedea câştiguri maxime de peste o jumătate de miliard de euro pentru fotbalist.

Reclamă 4 / 0/3

Încă mai sunt detalii de pus la punct, dar negocierile s-ar putea încheia până la finalul acestei săptămâni. Clauza de reziliere va fi uriaşă: 600 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și