Închide meniul
NEWS ALERT

Lionel Messi, acord de principiu cu Barcelona! Condiţiile acceptate de starul argentinian şi când este aşteptat anunţul oficial

Publicat: 14 iulie 2021, 15:32 / Actualizat: 14 iulie 2021, 17:19

Lionel Messi, acord de principiu cu Barcelona! Condiţiile acceptate de starul argentinian şi când este aşteptat anunţul oficial

Lionel Messi ar putea juca din nou pentru Barcelona

Profimedia

  • Lionel Messi are 34 de ani
  • El joacă la Barcelona din 2004

Lionel Messi şi Barcelona au ajuns la un acord de principiu pentru a semna un nou contract. Noul acord va fi valabil cinci ani, potrivit sursei citate. Messi ar juca în acest fel pe Camp Nou până la 39 de ani!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, acord de principiu cu Barcelona

Iniţial, se luase în calcul o prelungire cu doi ani, pentru ca Messi să plece apoi la Inter Miami. Chiar la Miami îşi va petrece argentinianul următoarele zile de vacanţă.

Jurnaliştii catalani anunţă că Messi a acceptat înjumătăţirea salariului. Precedentul contract, semnat în 2017, prevedea câştiguri maxime de peste o jumătate de miliard de euro pentru fotbalist.

Reclamă

Încă mai sunt detalii de pus la punct, dar negocierile s-ar putea încheia până la finalul acestei săptămâni. Clauza de reziliere va fi uriaşă: 600 de milioane de euro.

Călătoria lui Messi, întârziată de o alertă cu bombă

Lionel Messi a fost acasă, la Rosario, după ce a câştigat primul său titlu major cu naţionala Argentinei, Copa America. De aici, Messi şi familia sa au plecat la Buenos Aires.

Reclamă

Călătoria a fost amânată din cauza unui moment neprevăzut. La aeroport, un bărbat a susţinut că are o bombă în bagaj. Din fericire, s-a dovedit o alarmă falsă. Messi a putut urca la bordul avionului privat, cu care a ajuns în Capitala Argentinei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea