Închide meniul

Telenovela Florin Tănase continuă! „Dacă-l vedea cineva la antrenament, plătea toți banii imediat!” FCSB ține la preț. Mesaj pentru Gigi Becali

Publicat: 15 iulie 2021, 8:31

Reclamă
Telenovela Florin Tănase continuă! „Dacă-l vedea cineva la antrenament, plătea toți banii imediat! FCSB ține la preț. Mesaj pentru Gigi Becali

Telenovela Florin Tănase continuă

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Telenovela Florin Tănase continuă. MM Stoica susține că liderul din vestiarul FCSB nu va pleca, cel puțin momentan. Managerul general al roș-albaștrilor e convins că Tănase se va vinde foarte scump.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Telenovela Florin Tănase continuă

MM a rămas impresionat de Tănase și susține că dacă l-ar vedea cineva la antrenamente ar plăti banii ceruți de Becali, pe loc. 5.000.000 de euro vrea finanțatorul FCSB pentru căpitanul său.

„Tănase nu pleacă! Dacă va pleca, vom discuta. Dacă va pleca, va pleca pe o sumă foarte mare. Patronul noastru cumpără și scump, dar vinde foarte scump. Posibilități de plecare sunt pentru oricine.

Dacă venea cineva să-l vadă, ieri, la antrenament, probabil că dădea banii imediat, într-o singură tranșă”, a spus MM Stoica într-o conferință de presă.

26 de ani are Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com. Tănase mai are contract cu FCSB până la finalul lui 2022.

Reclamă

Narcis Răducan, mesaj pentru Gigi Becali

Fostul Manager general de la FCSB, Narcis Răducan, îi transmite lui Becali să-l lase pe Tănase să plece. Acesta susține ca „decarul” vicecampioanei s-ar simți frustrat dacă ar mai rămâne.

„Îi va fi dificil lui Tănase să se mai concentreze, el simte care are valoare peste media campionatului, poate în subconștient va apărea o sămânță de frustrare. Cred că și clubului îi este greu să-l lase să plece, este un jucător foarte important.

El nici nu e un vârf autentic, joacă în mai multe poziții, și a dat 24 de goluri. Dar e vorba de bani, poate ar fi ideal să plece, ceea ce ar lăsa un gol la FCSB”, a declarat Narcis Răducan la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase, dorit de Anderlecht

Florin Tănase este dorit de Anderlecht! Gigi Becali susține că a cerut 5.000.000 de euro în schimbul golgheterului Ligii 1.

”Da, Tănase este dorit de Anderlecht. Le-am trimis că vreau 5 milioane de euro. Asta le-am transmis”, a anunțat Becali la AntenaSport.

Din informațiile AS.ro, pe lângă Anderlecht, de Tănase mai sunt interesate cluburi din Franța, Turcia, zona Golfului și SUA.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și