Închide meniul

Telenovela Florin Tănase continuă! „Dacă-l vedea cineva la antrenament, plătea toți banii imediat!” FCSB ține la preț. Mesaj pentru Gigi Becali

Reclamă

Publicat: 15 iulie 2021, 8:31

Telenovela Florin Tănase continuă! „Dacă-l vedea cineva la antrenament, plătea toți banii imediat! FCSB ține la preț. Mesaj pentru Gigi Becali

Telenovela Florin Tănase continuă

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Telenovela Florin Tănase continuă. MM Stoica susține că liderul din vestiarul FCSB nu va pleca, cel puțin momentan. Managerul general al roș-albaștrilor e convins că Tănase se va vinde foarte scump.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Telenovela Florin Tănase continuă

MM a rămas impresionat de Tănase și susține că dacă l-ar vedea cineva la antrenamente ar plăti banii ceruți de Becali, pe loc. 5.000.000 de euro vrea finanțatorul FCSB pentru căpitanul său.

„Tănase nu pleacă! Dacă va pleca, vom discuta. Dacă va pleca, va pleca pe o sumă foarte mare. Patronul noastru cumpără și scump, dar vinde foarte scump. Posibilități de plecare sunt pentru oricine.

Dacă venea cineva să-l vadă, ieri, la antrenament, probabil că dădea banii imediat, într-o singură tranșă”, a spus MM Stoica într-o conferință de presă.

26 de ani are Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com. Tănase mai are contract cu FCSB până la finalul lui 2022.

Reclamă

Narcis Răducan, mesaj pentru Gigi Becali

Fostul Manager general de la FCSB, Narcis Răducan, îi transmite lui Becali să-l lase pe Tănase să plece. Acesta susține ca „decarul” vicecampioanei s-ar simți frustrat dacă ar mai rămâne.

„Îi va fi dificil lui Tănase să se mai concentreze, el simte care are valoare peste media campionatului, poate în subconștient va apărea o sămânță de frustrare. Cred că și clubului îi este greu să-l lase să plece, este un jucător foarte important.

El nici nu e un vârf autentic, joacă în mai multe poziții, și a dat 24 de goluri. Dar e vorba de bani, poate ar fi ideal să plece, ceea ce ar lăsa un gol la FCSB”, a declarat Narcis Răducan la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase, dorit de Anderlecht

Florin Tănase este dorit de Anderlecht! Gigi Becali susține că a cerut 5.000.000 de euro în schimbul golgheterului Ligii 1.

”Da, Tănase este dorit de Anderlecht. Le-am trimis că vreau 5 milioane de euro. Asta le-am transmis”, a anunțat Becali la AntenaSport.

Din informațiile AS.ro, pe lângă Anderlecht, de Tănase mai sunt interesate cluburi din Franța, Turcia, zona Golfului și SUA.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Florin Tănase, dorit de mai multe cluburi din lume
  • Reacția lui Mihai Stoica și mesajul lui Narcis Răducan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și