Închide meniul
NEWS ALERT

Nicolae Stanciu, anunţ de ultim moment! Ce a decis Slavia Praga după negocierile cu Galatasaray

Publicat: 15 iulie 2021, 13:34

Reclamă
Nicolae Stanciu, anunţ de ultim moment! Ce a decis Slavia Praga după negocierile cu Galatasaray

Nicolae Stanciu, anunţ de ultim moment despre transferul de la Slavia Praga la Galatasaray

Profimedia

Nicolae Stanciu va începe aproape sigur noul sezon tot în tricoul lui Slavia Praga, alături de care a cucerit campionatul în Cehia, în 2020 şi 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, anunţ de ultim moment. Ce a decis Slavia Praga

„Dacă va fi să plece în viitorul apropiat vreun jucător important de la Slavia, acela nu va fi Stanciu. Orice jucător este de vânzare, dar acela care pleacă nu trebuie să afecteze obiectivele clubului.

Nicolae Stanciu este jucătorul Slaviei şi nu se va mişca nicăieri în acest moment şi se pregăteşte pentru startul campionatului şi turul 3 preliminar al Ligii Campionilor”, a declarat preşedintele Jaroslav Tvrdik pentru postul tv Nova, citat de sport.cz.

Stanciu a fost una dintre priorităţile lui Fatih Terim în această vară.

„Galatasaray depune eforturi mari pentru a definitiva unul dintre transferurile importante, cel al lui Nicolae Stanciu. Galben-roșii s-au înțeles cu vedeta română la toate capitolele.

Reclamă
Reclamă

S-a aflat că conducerea a apelat și la legenda fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, în încercarea de a materializa transferul. Se pare că această mișcare a jucat un rol important în convingerea lui Stanciu”, anunţa presa din Turcia, în urmă cu o săptămână.

7,5 milioane de euro ar fi cerut Slavia Praga pentru Nicolae Stanciu, în timp ce Galatasatay a oferit iniţial doar 3,5 milioane de euro. Ulterior, în urma negocierilor, suma propusă a fost de aproape 6 milioane de euro.

În vârstă de 28 de ani, Stanciu a fost transferat de Slavia Praga, în ianuarie 2019. Cehii au plătit 4 milioane de euro lui Al Ahli.

Reclamă

La Slavia, Stanciu a jucat 85 de meciuri, a marcat 20 de goluri şi oferit 20 de pase de gol.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele de start

17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

16:59

Carlo Ancelotti a dat cărțile pe față înainte de derby-ul Atletico – Real Madrid! Ce a spus despre absența lui Kylian Mbappe

16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și