Închide meniul

Dinu Todoran a intrat în pâine la FCSB! A făcut 3 schimbări la pauza meciului cu FC Botoșani. Stipe Vucur a rezistat doar o repriză la debut

Alexandru Ivan Publicat: 15 iulie 2021, 21:46

Reclamă
Dinu Todoran a intrat în pâine la FCSB! A făcut 3 schimbări la pauza meciului cu FC Botoșani. Stipe Vucur a rezistat doar o repriză la debut

Cea mai scurtă conferință de presă

Hepta

Dinu Todoran a intrat în pâine la FCSB! În meciul cu FC Botoșani, noul antrenor al roș-albaștrilor a făcut nu mai puțin de trei modificări la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran a intrat în pâine la FCSB

Todoran i-a scos din teren pe Oaidă, Haruț și Vucur și i-a introdus pe Ovidiu Popescu, Iulian Cristea și Ondrasek.

Este o abordare mai veche a FCSB-ului să facă schimbări în apărare la pauză. Nici debutanții nu rezistă prea mult. Stipe Vucur a stat în teren doar 45 de minute la primul meci în tricoul roș-albaștrilor.

Todoran i-a oferit minute și altui debutant, Zdeněk Ondrášek. Atacantul ceh trebuie să înceapă să dea goluri rapid ca să-l impresioneze pe Gigi Becali.

FCSB a cerut penalty în minutul 3 din noul campionat

A reînceput Liga 1! Odată cu reluarea competiției interne, au apărut și controversele. FCSB a cerut penalty în minutul 3 din noul campionat.

Reclamă

Roș-albaștrii au protestat vehement după un contact produs între „perla” Popescu și Bogdan Racovițan, petrecut pe linia careului de 16 metri.

Faza a plecat de la o combinație între Florin Tănase și Octavian Popescu. Arbitrul Sebastian Colțescu a lăsat jocul să continue, spre disperarea roș-albaștrilor.

Nu avem încă VAR în România ca să ne lămurim dacă FCSB trebuia să primească penalty. FRF speră ca vide-arbitrajul să fie folosit în 2022, la meciurile din play-off.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și