Închide meniul

Mesajul trimis de Gigi Becali lui Marius Șumudică! Finanțatorul FCSB nu s-a putut abține: „Nu a halit gluma!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2021, 8:21

Mesajul trimis de Gigi Becali lui Marius Șumudică! Finanțatorul FCSB nu s-a putut abține: „Nu a halit gluma!

Mesajul lui Becali pentru Șumudică

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mesajul lui Becali pentru Șumudică. Finanțatorul FCSB nu s-a putut abține și a glumit cu tehnicianul ardelenilor. Gigi Becali a pus mâna pe telefon și i-a dat un mesaj lui Marius Șumudică, ironizându-l pe acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul lui Becali pentru Șumudică!

Felicitări pentru victorie!„, i-a scris acesta. Șumi nu a gustat însă gluma. Finanțatorul FCSB recunoaște că și-ar dori ca CFR să piardă.

Vreau să piardă CFR! N-am văzut meciul (n.r – returul cu Banja Luka). Îi spuneam lui MM, eu credeam că mai e regula cu golul din deplasare.

Până la urmă, l-am felicitat pentru victorie (râde). I-am dat mesaj și i-am zis: felicitări pentru victorie! Nu a halit gluma, ăla nu halește, îl duce mintea„, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Marius Șumudică a răbufnit la conferința de presă de după meci

Șumudică și-a luat la țintă jucătorii, după meciul cu Banja Luka. „Nu am fost în stare să marcăm din doi metri”, a răbufnit tehnicianul după meci. CFR s-a calificat în turul doi preliminar după 3-1, acasă, și 1-2, în deplasarea cu Borak Banja Luka.

Reclamă

Vreau să scot în evidență dorința jucătorilor mei de a se califica. Sunt antrenorul acestei echipe de o lună de zile, în care am disputat trei meciuri oficiale, dar niciodată în viața mea nu am avut atâtea ocazii de a marca. Niciodată. Și sunt antrenor de 17 ani! Am făcut un calcul acum.

Cu Banja Luka acasă și în deplasare și în Supercupă am avut peste 30 de situații de a marca. Echipa joacă, asta e datoria mea să îi duc până acolo, dar de acolo trebuie să fim ma concentrați. Am marcat un gol superb, de la distanță, și nu am fost în stare să marcăm de la 1-2 metri”, a spus Șumudică la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și