Închide meniul
VIDEO

Borac Banja Luka – CFR Cluj 2-1 | Marius Șumudică a răbufnit la conferința de presă. „Dacă nu era scoasă regula golurilor marcate în deplasare, trebuia să fie 7-0!”. Ce l-a nemulțumit. „Nu mi s-a mai întâmplat”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2021, 1:55

Borac Banja Luka – CFR Cluj 2-1 | Marius Șumudică a răbufnit la conferința de presă. „Dacă nu era scoasă regula golurilor marcate în deplasare, trebuia să fie 7-0!. Ce l-a nemulțumit. „Nu mi s-a mai întâmplat

Marius Șumudică, despre viitorul său

Profimediaimages

Antrenorul lui CFR Cluj i-a lăudat pe fanii din Bosnia și a ținut să anunțe că își dorește o atmosferă similară și în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a răbufnit la conferința de presă de după Borac Banja Luka – CFR Cluj 2-1

Aș vrea să încep cu atmosfera, să felicit publicul de aici. Mi-aș dori să am și eu un public la fel la Cluj, să am suporterii alături de mine pentru că s-a văzut clar ce înseamnă aportul suporterilor.

Într-un final eu cred că s-a calificat echipa mai bună. Am jucat un fotbal bun, cred că trebuia să închidem această calificare în primul rând din prima manșă, când am avut o sumedenie de ocazii. Astăzi mi-a spus secundul meu că am avut peste 9 ocazii mari de a marca, dintre care două bare. Acesta este fotbalul, trebuie să joci până în ultimul minut„, a declarat Marius Șumudică la conferința de presă.

Calificarea a fost decisă de super-golul marcat de Alexandru Chipciu în prelungiri. Șumudică este încântat că nu s-a ajuns la lovituri de departajare, dar nu înțelege de ce jucătorii săi au ratat din toate pozițiile.

Penalty-urile pentru mine sunt o loterie. Ați văzut și ce s-a întâmplat în finala Campionatului European. Vreau să scot în evidență dorința jucătorilor mei de a se califica. Sunt antrenorul acestei echipe de o lună de zile, în care am disputat trei meciuri oficiale, dar niciodată în viața mea nu am avut atâtea ocazii de a marca. Niciodată. Și sunt antrenor de 17 ani! Am făcut un calcul acum.

Reclamă

Cu Banja Luka acasă și în deplasare și în Supercupă am avut peste 30 de situații de a marca. Echipa joacă, asta e datoria mea să îi duc până acolo, dar de acolo trebuie să fim ma concentrați. Am marcat un gol superb, de la distanță, și nu am fost în stare să marcăm de la 1-2 metri„, a transmis antrenorul lui CFR Cluj.

Marius Șumudică: „Nu mă puneți într-o situație nefericită!”

Ardelenii au beneficiat de faptul că UEFA tocmai a scos regula golurilor marcate în deplasare. În caz contrar, CFR Cluj era eliminată din preliminariile Ligii Campionilor. Șumudică a ieșit la atac când a fost întrebat de jurnaliști despre „avantajul” primit de la forul european.

Dacă nu era scoasă această regulă, la Cluj trebuia să fie vreo 7-1 și astăzi să fie 6-0 sau 7-0… până să marcheze ei! Trebuie să fiți realiști. Nu mă puneți într-o situație nefericită pentru a vă da răspunsuri greșite!„, a răbufnit Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a trecut de Borac Banja Luka, CFR Cluj va juca în turul doi preliminar Champions League împotriva lui Lincoln Red Imps, din Gibraltar.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și