Închide meniul
Foto

„Toată această mizerie a pornit de la Gigi Becali!” Acuzaţiile dure făcute de Anamaria Prodan. Ce salariu avea Reghecampf la FCSB

Reclamă

Publicat: 17 iulie 2021, 19:43

„Toată această mizerie a pornit de la Gigi Becali!” Acuzaţiile dure făcute de Anamaria Prodan. Ce salariu avea Reghecampf la FCSB

Anamaria Prodan, acuzaţii la adresa lui Gigi Becali

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan spune că i-a verificat conturile lui Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: „Toată această mizerie a pornit de la Gigi Becali!”

”Am verificat din curiozitate. Indiferent că ești bogat sau sărac, 20.000 de euro sunt la fel de valoroși, se văd. Fiecare trăiește la nivelul banilor pe care îi are. Eu zic că vedeam dacă era veva de genul. Pe vremea lui Raiciu, adică în vremea FCSB, nici nu avea zeci de mii”, a spus Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Anamaria Prodan dă vina pe Gigi Becali pentru apariţia zvonurilor. Agentul FIFA a dezvăluit cu această ocazie şi cum a evoluat salariul lui Reghecampf la FCSB.

”Dacă vine cineva și îmi arată un transfer banca, orice, către Florentina Raiciu (n.r. presupusa amantă), am să cred. Eu cred că toată această mizerie a pornit de la Gigi Becali. Cum să dea Reghe ăleia atâția bani? De unde? Salariul lui la FCSB nu a fost mereu de 15.000 de euro, ci de 7.000, 6.000 sau 7.000 de euro”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a recunoscut că s-a gândit la divorţ

Luna trecută, Reghecampf a confirmat divorţul de Anamaria Prodan, dar cei doi au negat ulterior informaţiile apărute în spaţiul public.

Reclamă

„Da, am vorbit (n.r. despre divorţ), dar eu sunt cea care a deschis subiectul pentru că așa sunt eu, temperamentală. Sunt o femeie geloasă și posesivă, îmi asum acest lucru”, a recunoscut, acum, Anamaria Prodan.

Celebrul cuplu s-a căsătorit pe 14 iunie 2008, în Las Vegas. Vedeta a mai fost căsătorită, între 1998 şi 2007 cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Cu el are două fete, Rebecca şi Sarah.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și