Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a cedat și confirmă! A discutat despre divorţ cu Laurențiu Reghecampf: „Eu am deschis subiectul”

Reclamă

Publicat: 17 iulie 2021, 15:21

Anamaria Prodan a cedat și confirmă! A discutat despre divorţ cu Laurențiu Reghecampf: „Eu am deschis subiectul”

Anamaria Prodan a cedat și confirmă că s-a gândit să divorţeze

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Fostul antrenor de la FCSB anunţase că se va despărţi de cea cu care s-a căsătorit în 2008. Au apărut apoi informaţii despre escapada pe care ar fi avut-o în Delta Dunării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a cedat și confirmă că s-a gândit să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf

Da, am vorbit (n.r. despre divorţ), dar eu sunt cea care a deschis subiectul pentru că așa sunt eu, temperamentală. Sunt o femeie geloasă și posesivă, îmi asum acest lucru.

(Dacă soțul tău ți-ar cere divorțul ai accepta?) Nu. Nici unul dintre copii nu ar accepta. Până nu aș avea certitudinea că nu mai poate fi făcut nimic, nu aș divorța. Eu cred cu tărie că totul va trece.

Dacă soțul meu vrea sa plece cu orice gură de aur sau orice altceva mai departe este treaba lui. Este decizia fiecărui om să-si aleagă drumul în viață ! Oamenii puternici caută și găsesc oportunități acolo unde alții renunță, ei primesc ca învățătură ceea ce alții consideră drept eșec. Iau decizii analizate, calculate și bine gândite.

Dacă Laur va pleca, noi vom merge mai departe cu putere mai mare, cu multă demnitate. Chiar dacă de multe ori au sufletul pustiu, inima zdrobită și au o grămadă de probleme, oamenii puternici nu refuză să ofere ajutor celor care au nevoie de asta, se uită intotdeauna înainte„, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan a admis faptul că au fost momente în care s-a ceartat cu Laurenţiu Reghecampf. Zilele trecute a exclus posibilitatea de a ajunge la Tribunal cu soţul ei.

Ne mai și certăm, că nu suntem de porțelan, eu sunt mai vulcanică. A zis că nu e adevărat, mai ai nervi, mai ai scăpări. După 16 ani, noi nici nu am trăit o viață lipsită de stres… Doar Dumnezeu sau soarta m-ar putea despărți de Laurențiu Reghecampf, altcineva cine ar putea?!„, a spus Anamaria Prodan după ce a fost audiată de procurorii DNA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și