Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0 | Oltenii au învins cu reuşita lui Andrei Ivan. Ocazii imense şi gol anulat pentru oaspeţi

Publicat: 17 iulie 2021, 23:22

Reclamă
Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0 | Oltenii au învins cu reuşita lui Andrei Ivan. Ocazii imense şi gol anulat pentru oaspeţi

Universitatea Craiova

Hepta

Universitatea Craiova s-a impus la limită în faţa propriilor fani. Andrei Ivan a marcat singurul gol al meciului cu FC Argeş. Atacantul oltenilor a reluat din plonjon, din centrul careului, după o fază superbă a lui George Cîmpanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeş a ratat două ocazii imense în prima repriză, prin Lupeta. Tot el a marcat în minutul 79, dar reuşita a fost anulată pentru un ofsaid la limită.

Pentru echipa lui Marinos Ouzounidis urmează meciul de joi, din turul 2 preliminar al Conference League, contra albanezilor de la KF Laci.

Antrenorul grec are însă bătăi de cap. Bogdan Vătăjelu şi Andrei Ivan au acuzat probleme medicale.

LIVE SCORE Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0

Update: Final de meci.

Reclamă

Update: Ocazie mare Cicâldău! Greav a respins şutul din unghi.

Update: Gol anulat Lupeta! Decizie de ofsaid la limită!

Update: Andrei Ivan a acuzat probleme medicale şi a fost înlocuit cu Vladimir Screciu, în minutul 83.

Reclamă 4 / 0/3

Update: GOOOL U. Craiova! Andrei Ivan a înscris în minutul 55. Atacantul gazdelor a trimis cu capul, din plonjon, din centrul careului. Colli a făcut un marcaj dezastruos. Cîmpanu a driblat spectaculos şi a centrat perfect la golul lui Ivan.

Update: Scorul la pauză a rămas egal, 0-0.

Update: Antrenorul oaspeţilor, Andrei Prepeliţă, a primit cartonaş galben. A protestat pentru un fault acordat uşor, în apropierea băncii tehnice a piteştenilor.

Update: Bancu a intrat în locul lui Vătăjelu, în minutul 37. Acesta a acuzat probleme medicale.

Update: Ocazie uriaşă FC Argeş, în minutul 35! Lupeta a trimis pe lângă poartă de la 6 metri, după mingea respinsă în faţă de Pigliacelli.

Update: Ocazie mare pentru FC Argeş, în minutul 1! Marius Constantin și Vătăjelu s-au încurcat. Şutul lui Lupeta a fost apărat de Pigliacelli.

Reclamă

Update: A început meciul din Bănie.

Echipele de start

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Șt. Vlădoiu, Bălașa, M. Constantin, Vătăjelu – Mateiu, Nistor – Al. Cîmpanu, Cicâldău, A. Ivan – Koljic; Antrenor: Marinos Ouzounidis

Rezerve: D. Lazar, V. Găman, N. Bancu, Screciu, Fedele, Baiaram, Markovic, Gustavo, Ofosu

FC Argeș: Greab – Tofan, G. Turda, Boldor, N. Mușat – Isfan, I. Șerban, Meza Colli, Cr. Tănase – Palic – Lupeta; Antrenor: Andrei Prepeliță

Rezerve: D. Croitoru, Viana, Moisie, D. Dumitrașcu, Joao Miguel, Teles, Pițian, Jonghe, Honciu

Universitatea Craiova a început deja sezonul, cu Supercupa, pe care a câştigat-o la lovituri de departajare contra lui CFR Cluj. Iar joia viitoare urmează debutul în Conference League, cu albanezii de la FK Laci.

În duelurile cu FC Argeş din ediţia trecută de campionat, Craiova lui Rotaru a câştigat cu 2-1, în deplasare, şi a terminat la egalitate, 1-1, pe propriul teren.

Ambele echipe şi-au păstrat intactă banca tehnică. Marinos Ouzounidis îi pregăteşte pe olteni, iar Mihai Ianovschi şi Andrei Prepeliţă se ocupă de echipa din Trivale.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și