Închide meniul

Florin Tănase poate ajunge la o fostă campioană din Serie A! Anunţul făcut de italieni: „Sunt necesare cinci milioane de euro”

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2021, 15:23

Reclamă
Florin Tănase poate ajunge la o fostă campioană din Serie A! Anunţul făcut de italieni: „Sunt necesare cinci milioane de euro

Florin Tănase poate pleca de la FCSB în această vară

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Presa din Italia scrie că Sampdoria este interesată de căpitanul celor de la FCSB. Totul ar depinde de transferul lui Morten Thorsby, care este dorit de mai multe cluburi din Bundesliga şi Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă îl vor pe Tănase, cei de la Sampdoria trebuie să plătească 5 milioane de euro.

Florin Tănase e dorit de Sampdoria

Între timp, în România s-a discutat despre Florin Tănase, mijlocaș ofensiv (dacă e necesar, poate juca și ca extremă), născut în ’94, de la Steaua București (n.r. – FCSB), autor a 25 de goluri și șase assist-uri în 36 de meciuri: Sunt necesare cinci milioane de euro”, scrie Tuttosport.

Florin Tănase este dorit de Anderlecht

Florin Tănase este dorit de Anderlecht! Gigi Becali susține că a cerut 5.000.000 de euro în schimbul golgheterului Ligii 1.

”Da, Tănase este dorit de Anderlecht. Le-am trimis că vreau 5 milioane de euro. Asta le-am transmis”, a anunțat Becali la AntenaSport.

Reclamă

Din informațiile AS.ro, pe lângă Anderlecht, de Tănase mai sunt interesate cluburi din Franța, Turcia, zona Golfului și SUA.

Deocamdată nu este o ofertă concretă pentru el. Asta este puțin bizar. Un jucător care a marcat 24 de goluri. Oamenii întreabă, dar probabil că mercato abia acum începe în adevăratul sens. Oferta este suma pe care o cere patronul și cea pe care o oferă clubul care vrea să transfere. Dacă are neapărată nevoie, plătește. Dacă nu are neapărată nevoie, nu plătește nici trei milioane. El este îndreptăţit să plece”, a declarat Victor Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și