Închide meniul

Florin Tănase poate ajunge la o fostă campioană din Serie A! Anunţul făcut de italieni: „Sunt necesare cinci milioane de euro”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2021, 15:23

Florin Tănase poate ajunge la o fostă campioană din Serie A! Anunţul făcut de italieni: „Sunt necesare cinci milioane de euro

Florin Tănase poate pleca de la FCSB în această vară

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Presa din Italia scrie că Sampdoria este interesată de căpitanul celor de la FCSB. Totul ar depinde de transferul lui Morten Thorsby, care este dorit de mai multe cluburi din Bundesliga şi Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă îl vor pe Tănase, cei de la Sampdoria trebuie să plătească 5 milioane de euro.

Florin Tănase e dorit de Sampdoria

Între timp, în România s-a discutat despre Florin Tănase, mijlocaș ofensiv (dacă e necesar, poate juca și ca extremă), născut în ’94, de la Steaua București (n.r. – FCSB), autor a 25 de goluri și șase assist-uri în 36 de meciuri: Sunt necesare cinci milioane de euro”, scrie Tuttosport.

Florin Tănase este dorit de Anderlecht

Florin Tănase este dorit de Anderlecht! Gigi Becali susține că a cerut 5.000.000 de euro în schimbul golgheterului Ligii 1.

”Da, Tănase este dorit de Anderlecht. Le-am trimis că vreau 5 milioane de euro. Asta le-am transmis”, a anunțat Becali la AntenaSport.

Reclamă

Din informațiile AS.ro, pe lângă Anderlecht, de Tănase mai sunt interesate cluburi din Franța, Turcia, zona Golfului și SUA.

Deocamdată nu este o ofertă concretă pentru el. Asta este puțin bizar. Un jucător care a marcat 24 de goluri. Oamenii întreabă, dar probabil că mercato abia acum începe în adevăratul sens. Oferta este suma pe care o cere patronul și cea pe care o oferă clubul care vrea să transfere. Dacă are neapărată nevoie, plătește. Dacă nu are neapărată nevoie, nu plătește nici trei milioane. El este îndreptăţit să plece”, a declarat Victor Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florin Tănase, pe lista celor de la Sampdoria
  • Anunţul făcut de presa din Italia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și