Închide meniul
Foto

Atmosferă incendiară pe Arena Națională! 15.000 de fani la Rapid – Chindia. „Dacă nu era vacanţă, se deschidea şi al doilea inel”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iulie 2021, 21:42 / Actualizat: 19 iulie 2021, 0:23

Atmosferă incendiară pe Arena Națională! 15.000 de fani la Rapid – Chindia. „Dacă nu era vacanţă, se deschidea şi al doilea inel”

Atmosferă incendiară la Rapid - Chindia

as.ro

Revenirea Rapidului în Liga 1 este marcată de prezența a aproape 15.000 de spectatori în tribunele Arenei Naționalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doar blockbuster-ul Franța – Elveția de la Euro 2020 depășește în audiență meciul giuleștenilor, dintre cele jucate pe cel mai mare stadion al României în ultimul an și jumătate.

Atmosferă incendiară pe Arena Națională la Rapid – Chindia Târgoviște

Ultrașii giuleștenilor au aprins torțe, fumigene și petarde. Gloriile clubului au stat într-un sector special, printre care și Daniel Pancu.

„Dacă nu erau suporterii în vacanță probabil se deschidea și al doilea inel. Ultima dată când am jucat pe Arena Națională a fost cu CSA Steaua în Liga 4, știți ce s-a întâmplat”, a declarat Daniel Pancu, înaintea meciului.

În 2018, Rapid și CSA Steaua s-au duelat pe Arena Națională, cu tribunele arhi-pline. Ambele se aflau atunci în Liga 4. S-a terminat 3-1 pentru giuleșteni, care acum au ajuns în Liga 1.

Reclamă

Victor Angelescu: „A fost un vis de-al meu”

Victor Angelescu, patronul Rapidului, aşteaptă şi el cu nerăbdare primul meci pe care Rapid, cu el patron, îl va juca în Liga 1.

E un lucru incredibil că am ajuns din nou în Liga 1. A fost un vis de-al meu. Ne-am dat seama că e un proces de lungă durată, am luat-o de jos, au trecut și am ajuns când a trebuit. Am avut o singură sincopă, în Liga 2. Am avut niște bugete peste media campionatelor în care am jucat și de-asta a fost un proces accelerat„, a mai spus Angelescu.

Sunt fericit că o să avem suporteri în tribune şi că Rapid se întoarce unde îi este locul. Şi sperăm să ne întoarcem şi acasă, pe Giuleşti. Anul ăsta va fi de tranziţie pentru Rapid, nu trebuie decât să rămânem în prima ligă, pentru ca anul viitor să sperăm la mai multe, la mult mai multe. Fiecare meci trebuie să-l tratăm ca pe o finală, asta am spus toată cariera mea„, a spus şi Cristi Săpunaru, care a revenit după şase ani la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și