Închide meniul

Simona Halep nu este pe tabloul principal la Rogers Cup. Darren Cahill îi anunţase prezenţa în Canada

Publicat: 18 iulie 2021, 23:49

Reclamă
Simona Halep nu este pe tabloul principal la Rogers Cup. Darren Cahill îi anunţase prezenţa în Canada

Simona Halep nu se află pe tabloul principal de la Rogers Cup

Profimedia

Simona Halep, locul 9 WTA, nu figurează pe tabloul principal al Rogers Cup, turneu de categorie WTA 1.000, care în acest an are loc la Montreal, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu este pe tabloul principal la Rogers Cup

Dacă nu va solicita un wild card, aceasta este a patra competiţie importantă pe care Halep o ratează din cauza accidentării suferite la gleznă, la 12 mai, la Roma, după Roland Garros, Wimbledon şi Jocurile Olimpice.

Simona Halep a câştigat Rogers Cup în 2016 şi 2018 şi a fost finalistă în 2015. Ultima ei prezenţă în Canada a fost în 2019, când a fost eliminată în sferturi. În 2020, competiţia nu s-a ţinut. Nici americanca Serena Williams, acum pe locul 16 WTA, nu s-a înscris la turneul de la Montreal.

Nu vor lipsi însă jucătoarea canadiană Bianca Andreescu, locul 5 WTA, şi japoneza Naomi Osaka, locul 2 WTA. Pentru Osaka va fi a doua competiţie importantă la care participă după JO şi după ce s-a retras de la Roland Garros.

Dintre românce, doar Sorana Cîrstea, locul 35 WTA, a fost acceptată pe tabloul principal la Montreal. Programat între 9 şi 15 august, Rogers Cup este primul turneu important din seria care precede ultimul grand slam al anului, US Open.

Reclamă

Următoarea competiţie la care Halep ar putea participa este cea de la Cincinnati (16-22 august), tot de categorie WTA 1.000.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş Vezi toate știrile
Citește și