Închide meniul

Simona Halep nu este pe tabloul principal la Rogers Cup. Darren Cahill îi anunţase prezenţa în Canada

Reclamă

Publicat: 18 iulie 2021, 23:49

Simona Halep nu este pe tabloul principal la Rogers Cup. Darren Cahill îi anunţase prezenţa în Canada

Simona Halep nu se află pe tabloul principal de la Rogers Cup

Profimedia

Simona Halep, locul 9 WTA, nu figurează pe tabloul principal al Rogers Cup, turneu de categorie WTA 1.000, care în acest an are loc la Montreal, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu este pe tabloul principal la Rogers Cup

Dacă nu va solicita un wild card, aceasta este a patra competiţie importantă pe care Halep o ratează din cauza accidentării suferite la gleznă, la 12 mai, la Roma, după Roland Garros, Wimbledon şi Jocurile Olimpice.

Simona Halep a câştigat Rogers Cup în 2016 şi 2018 şi a fost finalistă în 2015. Ultima ei prezenţă în Canada a fost în 2019, când a fost eliminată în sferturi. În 2020, competiţia nu s-a ţinut. Nici americanca Serena Williams, acum pe locul 16 WTA, nu s-a înscris la turneul de la Montreal.

Nu vor lipsi însă jucătoarea canadiană Bianca Andreescu, locul 5 WTA, şi japoneza Naomi Osaka, locul 2 WTA. Pentru Osaka va fi a doua competiţie importantă la care participă după JO şi după ce s-a retras de la Roland Garros.

Dintre românce, doar Sorana Cîrstea, locul 35 WTA, a fost acceptată pe tabloul principal la Montreal. Programat între 9 şi 15 august, Rogers Cup este primul turneu important din seria care precede ultimul grand slam al anului, US Open.

Reclamă

Următoarea competiţie la care Halep ar putea participa este cea de la Cincinnati (16-22 august), tot de categorie WTA 1.000.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și