Închide meniul
UPDATE

S-au tras la sorţi posibilele meciuri din turul trei preliminar al Conference League. FCSB – Kolos Kovalivka. Ghinion teribil pentru Universitatea Craiova şi Sepsi!

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iulie 2021, 15:00

Reclamă
S-au tras la sorţi posibilele meciuri din turul trei preliminar al Conference League. FCSB – Kolos Kovalivka. Ghinion teribil pentru Universitatea Craiova şi Sepsi!

Tragere la sorţi turul trei preliminar al Conference League

Colaj Profimediaimages

UPDATE 15.20: Universitatea Craiova (ROU) / Laç (ALB) vs Anderlecht (BEL)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE 15.17: Spartak Trnava (SVK) / Sepsi OSK Sfantu Gheorghe (ROU) vs Sutjeska (MNE) / Maccabi Tel-Aviv (ISR)

UPDATE 15.15: FCSB (ROU) / Shakhter Karagandy (KAZ) vs Kolos Kovalivka (UKR)

UPDATE 15.10: În scurt timp îşi află adversara FCSB! Roş-albaştrii joacă, în turul 2, cu Şahtior Karagandy.

UPDATE 15.00: A început tragerea la sorţi!

Reclamă

UEFA a anunţat deja lista scurtă a echipelor peste care pot da românii în drumul spre grupele competiţiei. FCSB este cap de serie şi poate avea o misiune facilă dacă trece de Şahtior Karagandy. Elfsborg şi Ujpest sunt cei mai dificili adversari pe care îi pot întâlni.

Tragere la sorţi turul trei preliminar al Conference League

Universitatea Craiova se pregăteşte de „dubla” cu albanezii de la Laci. Dacă se va califica, poate ajunge să îşi încerce forţele cu Anderlecht sau Rosenborg! Şi Sepsi are motive să se teamă. Dacă reuşeşte să o elimine pe Spartak Trnava, riscă să aibă meciuri de „foc” cu CSKA Sofia, LASK, Qarabag sau Maccabi Tel-Aviv.

Turul al doilea preliminar se joacă la 22 şi 29 iulie, iar tragerea la sorţi pentru turul al treilea are loc astăzi, de la ora 15.00.

Reclamă 4 / 0/3

Manşa a treia se joacă la 5 şi 12 august. Tragerea la sorţi a play-off-ului Conference League va fi la 2 august, iar meciurile din această fază, la 19 şi 26 august. Echipele calificate din play-off ajung în faza grupelor.

Tot luni, de la ora 13.00, va avea loc tragerea la sorţi a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, în urma căreia CFR Cluj, care nu este cap de serie, îşi va cunoaşte posibila adversară dacă trece de Lincoln Imp din Gibraltar, în manşa a doua.

Grupa 2

Capi de serie:
FCSB (ROU) / Shakhter Karagandy (KAZ)
Shkupi (MKD) / Santa Clara (POR)
Velež (BIH) / AEK Athens (GRE)
Basel (SUI) / Partizani (ALB)

Echipe care nu sunt capi de serie:
Elfsborg (SWE) / Milsami Orhei (MDA)
Újpest (HUN) / Vaduz (LIE)
Olimpija Ljubljana (SVN) / Birkirkara (MLT)
Kolos Kovalivka (UKR)

Grupa 6

Capi de serie:
Sutjeska (MNE) / Maccabi Tel-Aviv (ISR)
CSKA-Sofia (BUL) / Liepāja (LVA)
Qarabağ (AZE) / Ashdod (ISR)
LASK (AUT)

Reclamă

Echipe care nu sunt capi de serie
Limassol (CYP) / Vllaznia (ALB)
Panevezys (LTU) / Vojvodina (SRB)
Pogoń Szczecin (POL) / Osijek (CRO)
Spartak Trnava (SVK) / Sepsi OSK Sfantu Gheorghe (ROU)

Grupa 7

Capi de serie:
Dundalk (IRL) / Levadia Tallinn (EST)
Hafnarfjördur (ISL) / Rosenborg (NOR)
Anderlecht (BEL)

Echipe care nu sunt capi de serie:
Vitesse (NED)
Domžale (SVN) / Honka Espoo (FIN)
Universitatea Craiova (ROU) / Laç (ALB)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și