Închide meniul

L-au ucis, la doar 13 ani, pe Julian, puștiul care a plâns când Egan Bernal a luat Turul!

Cătălin Oprișan Publicat: 19 iulie 2021, 13:11

Reclamă
L-au ucis, la doar 13 ani, pe Julian, puștiul care a plâns când Egan Bernal a luat Turul!

Julian se ruga, acum doi ani, ca Egan Bernal să câștige, lucru ce s-a și întâmplat

În 2019, ciclistul columbian Egal Arley Bernal Gomez câștiga Turul Franței, fiind primul sportiv sud-american din istorie care reușea această performanță. Atunci, imaginile cu Julian Esteban Gomez, un pusti de 11 ani care plângea, rugându-se ca idolul lui să triumfe, au făcut înconjurul lumii. Julian, tras la echipament de ciclist, cu casca pe cap, vărsa lacrimi și înduioşa întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate, o veste tristă a sosit un weekend. Julian Esteban Gomez, 13 ani, una dintre speranțele reale ale Columbiei la ciclism, a fost ucis în timp ce se antrena alături de unchiul și de bunicul său, pe drumurile din Cundinamarca, Columbia. Știrea a fost confirmată de antrenorul său, Fabio Rodriguez, cel care l-a pregătit și pe Bernal, printr-un mesaj înduioșător. „Astăzi pleci fără a-ţi putea îndeplini visurile şi mă părăseşti fără să deranjezi pe nimeni, doar 13 ani şi o nenorocită de remorcă îţi ia viaţa, iar plecarea ta timpurie îmi frânge inima. Trebuie să-ţi spun că îmi va fi dor de tine pentru totdeauna, dragul meu Julian”.

Tânărul se pregătea alături de cei doi, la ora 9 dimineața, când a fost acroșat de remorca. ”Egal Bernal este un idol pentru mine, deoarece face acest sport mult mai frumos. Vreau să ajung și eu să concurez în Turul Franței”, spunea, cu doi ani în urmă, Julian Esteban Gomez, în timp ce-l aștepta pe Bernal în piața centrală din Zipaquira.

 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și