Închide meniul

Motivul ”retrogradării” lui George Ogăraru! ”L-a dat afară din birou în secunda 3!” Ce salarii au Ogăraru, Miu și Iovan la Steaua

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2021, 9:33

Reclamă
Motivul ”retrogradării” lui George Ogăraru! ”L-a dat afară din birou în secunda 3!” Ce salarii au Ogăraru, Miu și Iovan la Steaua

"Este războiul unei minorităţi!". FRF "militează" pentru primirea lui FCSB în Ghencea

FCSB vrea să joace pe Stadionul Steaua / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Motivul ”retrogradării” lui George Ogăraru a fost dezvăluit de Gheorghe Mustață. Pe lângă faptul că ar fi încercat să ia mai multe spații comerciale, Ogăraru ar fi dorit ca soția sa să fie numită administratorul stadionului Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul ”retrogradării” lui George Ogăraru

Mustață susține că Ogăraru are o clauză în contract conform căreia ar trebui să aducă la Academia CSA cu 30% mai mulți copii.

Ogăraru a fost retrogradat din funcție de fostul secretar de stat Codrin Munteanu. De ce crezi? Pentru că ar fi vrut să ia mai multe spații ale stadionului Steaua și să o pună pe soția lui administrator.

Domnul Codrin Munteanu l-a dat afară în 3 secunde din birou. Soția lui Ogăraru urmează să fie numită administrator la stadionul Arcul de Triumf. Ogăraru are clauză în contract să aducă cu 30% mai mulți copii până în luna mai a acestui an. N-a adus nici măcar unul”, a declarat Gheorghe Mustață pentru Prosport.

Salariile conducătorilor de la Steaua

Mustață a dezvăluit și ce salarii ar avea cei care ocupă funcții de conducere la CSA Steaua. Conform liderului de la ”Peluza Nord Steaua”, Ogăraru ar avea 30.000 de lei pe lună, Miu ar fi plătit cu 15.000 de lei, în timp ce Iovan cu 11.000 de lei.

Reclamă

Salariul e același. Ogăraru ocupă funcția de coordonator. Dar, de fapt, sunt 4 coordonatori pe o singură funcție la CSA: Miu, Ogăraru, Fane Iovan și Sorin Popescu. Miu are salariul de 15.000 de lei lunar, Ogăraru de 30.000 de lei, Iovan de 11.000 de lei”, a mai spus Mustață.

Soția lui George Ogăraru, administrator la stadionul Arcul de Triumf

Fanii celor de la FCSB se tem de faptul că soția lui George Ogăraru le-ar putea pune bețe în roate. Echipa lui Gigi Becali a făcut cerere pentru a evolua pe stadionul Arcul de Triumf. Acolo va fi administrator soția lui Ogăraru.

Noi am făcut cerere pentru a juca pe Ghencea. Am vorbit cu Meme, suntem ok, ne-am împăcat. Am vorbit cu el și despre suporteri. În cazul în care vom face cerere și pentru stadionul Arcul de Triumf, cred că vom avea probleme pentru că acolo administrator ar urma să fie soția lui Ogăraru”, susține Mustață.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și