Închide meniul

George Ogăraru nu mai e managerul secţiei de fotbal de la CSA Steaua! Anunţul făcut pe reţelele de socializare

Antena Sport Publicat: 14 iulie 2021, 21:02

Reclamă
George Ogăraru nu mai e managerul secţiei de fotbal de la CSA Steaua! Anunţul făcut pe reţelele de socializare

George Ogăraru, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Hepta

George Ogăraru se va ocupa de centrul de juniori al celor de la CSA Steaua, dar va continua să ajute şi prima echipă.
La aproape o săptămâna de la inaugurarea stadionului, încă mai primesc din partea suporterilor un feedback pozitiv în ceea ce privește atmosfera și importanța evenimentului în viața clubului. Vă mulțumim pentru prezență și pentru aportul adus de voi și suntem siguri că efortul depus de noi, într-un timp scurt, a meritat. Un stadion plin, atât cât ne permit restricțiile, este mereu cheia succesului și este, mai presus de orice, mulțumire primită. În următoarea perioadă, am stabilit, împreună cu conducerea clubului , să mă ocup, cu precădere, de centrul de copii și juniori al clubului Steaua. Am înțeles faptul că prioritatea nr. 1 este investiția în viitor. 

George Ogăraru nu mai e manager la secţia de fotbal de la CSA Steaua

Nu voi înceta să ajut echipa mare, dar și pe colegii de la alte secții, în cazul în care va fi nevoie de mine. Ca și în societate, o bază solidă în dezvoltarea pe termen lung, dezvoltare pe care, cu siguranță, ne-o dorim cu toții, trebuie să înceapă de la copii. Ei reprezintă viitorul secției de fotbal și cheia succesului pentru a readuce echipa acolo unde îi este locul. Vreau să putem promova juniori la echipa mare, să promovăm stelismul în rândul celor mici, atât în club, cât și cartierul Ghencea și, de ce nu?, să aducem un public și la meciurile juniorilor.
Steaua este un fenomen transmis de către oameni și trebuie să ducem această dragoste mai departe, indiferent de greutăți„, a scris Ogăraru pe Facebook.
ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 22:14 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş Vezi toate știrile
Citește și