Închide meniul

Dinamo există din nou pentru Gabi Tamaş :) „Eram supărat. M-am întors acasă să ajut şi m-a înjurat tot stadionul!”

Publicat: 20 iulie 2021, 15:16

Reclamă
Dinamo există din nou pentru Gabi Tamaş :) „Eram supărat. M-am întors acasă să ajut şi m-a înjurat tot stadionul!

FC Voluntari - Sepsi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gabi Tamaş le-a transmis fanilor care l-au înjurată că nu îi înţelege, pentru că pe stradăvin să facă poze cu el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş s-a răzgândit: „La Dinamo sunt amintirile mele

„Poate că eram la cald, supărat după meci și am spus că, pentru mine, Dinamo nu mai există. Acolo sunt amintirile mele, pe care nu le pot șterge nici din suflet, nici din memorie. Nici eu, dacă aș vrea, nici injuriile unora. Însă e păcat, e mare păcat că, de fiecare dată când intru pe teren, trebuie să aud aceleași lucruri.

Sunt om și poate m-am săturat. Pe stadion mă înjuri și, după, când ne întâlnim pe stradă, facem poze. Cum vine asta? Eu nu pot să înțeleg. Și dau exemplul ăsta pentru că m-a înjurat tot stadionul. Chiar așa, tot stadionul? Îți spun ceva, cum vrem noi să ridicăm fotbalul românesc, cum vrem să creștem?

Eu m-am întors acasă, am acceptat să mai joc în campionatul românesc un an sau doi. Pentru ce? Să mă injure tot stadionul? Nu mai bine mergeam în străinătate și îmi încheiam cariera acolo? La asta mă gândesc, asta mă macină. Și pe mine și, poate, pe alții ca mine, care au acceptat să revină în țară”, a spus Gabi Tamaş pentru playsport.ro.

Gabi Tamaş era să se bată cu Eşanu în Dinamo – Voluntari 3-2

Momente incredibile în Dinamo – FC Voluntari 3-2. În minutul 89 s-a produs o fază mai puţin întâlnită pe un teren de fotbal. FC Voluntari a beneficiat de o minge de arbitru, Ricardinho a trimis direct spre poarta lui Eşanu.

Reclamă

Portarul dinamovist nu era pregătit şi nu a mai avut timp să intervină. Arbitrul Iulian Dima a decis să anuleze golul şi să dicteze lovitură liberă pentru Dinamo.

Eşanu a sărit să îl bată pe Tamaş. Cei doi au fost cu greu ţinuţi de colegi şi s-au ales cu câte un cartonaş galben. Tamaş a avut probleme şi cu fanii dinamovişti. Aceştia l-au înjurat tot timpul, iar la final l-au atacat cu sticle.

„Nu vreau să vorbesc de Dinamo. Fanii mă iubesc, tot stadionul mă iubeşte. Le mulţumesc pentru urările făcute. Chiar nu mă interesează Dinamo, pentru cum m-au încurajat suporterii. Pentru mine nu mai există”, a spus Gabi Tamaş după Dinamo – Voluntari 3-2.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și